Stress en frustratie bij bokskampioen Anthony Joshua Nieuws
Nieuws

Stress en frustratie bij bokskampioen Anthony Joshua

Stress en frustratie bij bokskampioen Anthony Joshua
Stress en frustratie bij bokskampioen Anthony Joshua

De druk is hoog op meervoudig wereldkampioen boksen Anthony Joshua, nu hij voor 2 verplichte titelverdedigingen staat.

Anthony Joshua zou kunnen worden gedwongen zijn WBO- of IBF-wereld zwaargewicht titels op te geven nadat beide organisaties verplichte uitdagers hebben benoemd. Voormalig onbetwiste cruisergewicht kampioen Oleksandr Usyk is de WBO's verplichte tegenstander, terwijl de IBF Kubrat Pulev als hun uitdage heeft genoemd.

ZIE OOK >> Anthony Joshua wint wereldtitels terug op Andy Ruiz

Joshua’s promotor Eddie Hearn wil dat zijn bokser beide riemen verdedigt, met het oog op een bokswedstrijd met Deontay Wilder of Tyson Fury, maar de Matchroom-chef heeft onthuld dat een van de titels mogelijk moet worden opgegeven.

Wat moet dat moet

“We gaan met Usyk praten, we gaan met Pulev praten, we gaan kijken wat de deals met die jongens moeten zijn. Er staat veel druk op van de WBO en IBF en dat brengt stress en frustratie met zich mee, als het moet dag even wij de titels op. Een gevecht met Fury en Wilder is ons doel, "zegt Hearn.

"En we gaan in overleg met de IBF en de WBO voor een oplossing. Het gaat de komende weken hard werken worden om iedereen gelukkig te houden. "Maar zeg niet:" Nee, dit zijn je twee gevechten en als je het niet leuk vindt, moet je een titel laten vallen. "Dat is het frustrerende en op dit moment moeten we misschien een titel opgeven, het is zoals het is," aldus Hearn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws