? Straatbokser KLAPT Alfa-mannetje in slaap (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

? Straatbokser KLAPT Alfa-mannetje in slaap (video)

? Straatbokser KLAPT Alfa-mannetje in slaap (video)

Boksen doe je het liefst in een sportschool, tenzij je natuurlijk in een lockdown zit. Maar daar hadden beide straatboksers die de strijd der Alfa-mannen aangingen geen boodschap aan. De twee knokten er vrolijk op los.

Als je dan toch bokst is het zaak je dekking goed te houden. Boksen is een tactisch spel welke zich afwisselt tussen de aanval en verdediging. Een knock-out ligt altijd op de loer dus laat je handen niet zakken. En je vooral niet verrassen.

Toch overkwam dit een van de straatboksers die rechts voorstaand best wel een pain in the ass was voor zijn rivaal. Deze observeerde goed wat zijn tegenstander ging doen, anticipeerde en sloeg toe. Een korte maar hevige links-rechts-linkse combi maakte een einde aan de wedstrijd.

Doornroosje bleef echter wel lang buiten westen van de klap wat de omstanders toch even een angstig moment bezorgde. Maar eind goed al goed hij kwam toch bij...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws