'Stop met slaan, wil niet meer!' Kapot geslagen boksster geeft op (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Stop met slaan, wil niet meer!' Kapot geslagen boksster geeft op (video)

'Stop met slaan, wil niet meer!' Kapot geslagen boksster geeft op (video)

Christine Ferea vernietigde afgelopen nacht Taylor Starling in 47 seconden om de BKFC vlieg gewichttitel voor vrouwen te behouden. Starling die huilend in de touwen van de ring hing smeekte om het gevecht te eindigen.

Het gevecht om de vlieggewicht titel voor vrouwen sloot BKFC 28 af, dat plaatsvond in het Rio Rancho Events Center in Albuquerque, New Mexico bleek voor Taylor teveel. De ervaring en kracht van blote vuist kampioen Ferea verpletterden Starling totaal.

Wat een ellende

Ferea kwam meteen als een boks orkaan los en overweldigde Starling en sloeg deze bijna onmiddellijk naar het canvas. Toen Starling opstond, zei ze herhaaldelijk: "Ik wil niet meer." Starling ging door en Ferea bleef de straf uitdelen voordat Starling zich verbaal overgaf, waardoor de scheidsrechter tussenbeide kwam en het gevecht afkondigde.

Met de overwinning heeft Ferea nu vier opeenvolgende BKFC-gevechten gewonnen. En met succes de titel verdedigd die ze voor de eerste keer tegen Britain Hart op Knucklemania 2 had geclaimed. Terwijl Starling's overwinningsreeks van drie gevechten tot een einde kwam.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws