Stop het influencer boksen: ‘schande voor de sport’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Stop het influencer boksen: ‘schande voor de sport’

Stop het influencer boksen: ‘schande voor de sport’

Stop het influencer boksen: 'schande voor de sport'

Het boksen tot schande maken moet stoppen, dit is niet alleen de mening van boks fans maar ook steeds meer bekende vechters en insiders zetten zich af. Na de laatste escape afgelopen weekend waar You Tube-ster Jake Paul een gerenommeerde vechter kick-out sloeg, laait de discussie heviger op dan ooit.

Een schande voor de bokssport is het hele beroemdheden in de ring zetten volgens een groter groeiende groep vecht fans. Waarom juist het boksen is uitgekozen lijkt duidelijk, mannelijkheid of vrouwelijkheid tonen in een 1 op 1 gevecht, maar waarom geen kickboksen of MMA is de vraag die op veler lippen rust.

Veteraan MMA-official en Bellator-commentator John McCarthy en gepensioneerde MMA-kampioen Josh Thomson nemen het gevecht van zaterdag tussen Jake Paul en Ben Askren flink op de korrel in hun Podcast. Waarbij bijna alles over de show op zaterdag in Atlanta onder vuur wordt genomen.

Totale shitshow

Zo vinden McCarthy en Thomson; ,,Dit soort shit gaat niet verkopen, en als het doorgaat met verkopen, is dit waar het boksen naartoe gaat”, zei Thomson zondag op de videopodcast “Weighing In”. “Totale shitshow. Ik voel me slecht voor de echte boksers die er zijn. “

Ook is er commentaar op het feit dat ‘echte boksers’ geen gevechten kunnen krijgen en MMA-vechters onderbetaald zijn. Terwijl bij dit soort evenementen de miljoenen over tafel rollen. Ook zijn de deelnemers niet aan te slepen en trekt het de sport naar beneden.

Bekijk ook

Afgedankte UFC’er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA

Diego Sanchez zijn dagen in het MMA-vechten lijken te zijn geteld.

IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

Michael Bisping heeft geen goed woord over voor Floyd Mayweather, Logan en Jake Paul, Dillon Danis en alle andere 'idioten'

‘Stop toch’: Sexy vechter Dandois flink onder vuur

Cindy Dandois, de Belgische MMA-vechter en schooljuf ligt flink onder vuur voor haar prestatie afgelopen nacht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page