Steun en toeverlaat bokslegende Floyd Mayweather overleden – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Steun en toeverlaat bokslegende Floyd Mayweather overleden

Steun en toeverlaat bokslegende Floyd Mayweather overleden

Floyd Mayweather krijgt binnen een week een tweede overlijden in zijn familie te verwerken met de dood van zijn oom Roger Mayweather.

De voormalige bokser Roger Mayweather, die in 1999 met pensioen ging, leed naar verluidt aan een slechte gezondheid, waaronder diabetes. Roger was een belangrijk lid van het trainingsteam van Floyd en trainde de 50-0-bokser toen hij in 1996 zijn profdebuut maakte tot zijn vader, Floyd Senior, twee jaar later werd vrijgelaten uit de gevangenis.

Roger en Floyd Senior herenigde zich in 2000 en was een iconisch vechter-trainer-duo gedurende 12 jaar toen Floyd zichzelf vestigde als een van de beste pond-voor-pond boksers ter wereld, maar ook als een pay-per-view-koning. Vanwege gezondheidsproblemen nam Roger afscheid van coaching en nam Floyd Senior het op als hoofdcoach in de carrière van zijn zoon.

Tweede dode in korte tijd

Het nieuws van dinsdag volgt uit een moeilijke periode voor Floyd, nadat Josie Harris, de moeder van zijn drie kinderen, vorige week dood in haar auto werd gevonden door de politie in Californië.

Ondanks dat het paar gescheiden is, heeft de 43-jarige de afgelopen dagen op gelukkiger tijden op zijn Instagram-pagina afbeeldingen van zichzelf en Harris gepost. De foto’s zijn geplaatst samen met hulde berichten waar Floyd haar ‘mijn rots’, ‘mijn vriend’ en ‘mijn engel en’ mijn liefde ‘noemde.

Bekijk ook

Sexy Pearl stapt in bloederig bare knuckle boksen en tekent multicontract

UFC en Invicta veteraan Pearl Gonzalez heeft getekent bij Bare Knuckle Fighting Championships (BKFC)

‘Doodsangst’: UFC-kampioen Usman lag met COVID-19 in het ziekenhuis

Kamaru Usman werd kort na zijn wedstrijd tegen Jorge Masvidal in juli vorig jaar met ...

WTF? ex-rugby speler slaat bokskampioen ‘KO’: Bokswereld in shock

Voormalig wereldkampioen boksen Browne stond slechts 115 seconden in de ring

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page