Sterkste man Thor in gesprek voor Tyson Fury gevecht
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Sterkste man Thor in gesprek voor Tyson Fury gevecht

Sterkste man Thor in gesprek voor Tyson Fury gevecht

Sterkste man Thor in gesprek voor Tyson Fury gevecht

Hafthor ‘Thor’ Bjornsson bevestigt dat er gesprekken worden gevoerd om tegen boksicoon Tyson Fury te vechten. Het zou gaan om een oefenwedstrijd, maar de krachtpatser beweert dat zijn kracht de boksster zal verrassen.

De sterkste man heeft er zin in om tegen Fury te vechten en denkt dat hij een verrassing in petto heeft voor de zwaargewicht kampioen. ,,Ja, er zijn gesprekken geweest, ja het is heen en weer tussen mij en Tyson Fury. Hij zei dat hij hier naar IJsland wilde komen, we zullen zien”, zegt Bjornsson.

,,Ik kan niet in details treden, maar als het goed komt, dans ik graag met Tyson een rondje door de boksring, en ik zou vereerd zijn om de ring met hem te delen.” Fury riep dat hij niet bang is voor Bjornsson. ,,Ik ben een man van geloof, geloof ik dat ik hem kan verslaan? Hij is technisch een stuk beter dan ik, dat weet ik, zijn boksen is een stuk beter dan de mijne.”

Ik kan hem aan

Maar Thor, 33, demonstreerde zijn eigen kracht door mede sterkste man Eddie Hall, 34, drie keer neer te slaan op weg naar het winnen van hun wraakwedstrijd. En hoewel Fury de macht heeft overgenomen van Wilder in de zwaargewicht divisie en gecrediteerd wordt als de hardste stoter aller tijden, dit doet Bjornsson niet veel.

,,Hij heeft nog nooit gevochten tegen een man van mijn grootte, hij heeft nog nooit gevochten tegen een viking. Hij heeft nooit gevochten tegen een man met de kracht die ik heb. Ik denk dat ik hem zal verrassen met mijn kracht, kracht. Ik denk dat het hem zeker kan verrassen.”

Bekijk ook

Kooivechter scoort 'TURBO' knock-out! 'Ronken op het canvas'

Kooivechter scoort ‘TURBO’ knock-out! ‘Ronken op het canvas’

Voordat de Rus het wist lag hij te ronken op het canvas

'Saltootje!' Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

‘Saltootje!’ Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

Hiermee maakte Lopez een succesvol debuut

Oude man slaat racist trein uit

Oude man slaat racist trein uit! ‘Vechten verleer je nooit’ (video)

De man werd gedwongen het heft in eigen handen te nemen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page