Sterkste man stopt met boksen! 'Topgevecht lukte maar niet' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Sterkste man stopt met boksen! 'Topgevecht lukte maar niet'

Sterkste man stopt met boksen! 'Topgevecht lukte maar niet'

Thor Bjornsson voormalig sterkste man van de wereld stopt met boksen. Reden, gewenst gevecht tegen Tyson Fury kwam niet van de grond.

De beresterke IJslander Bjornsson hoopte Fury te ontmoeten tijdens een oefenwedstrijd. Maar het gevecht is nooit rondgekomen en de voormalige sterkste man ter wereld heeft nu aangekondigd dat hij stopt met boksen.

Bjornsson heeft zijn handschoenen opgehangen nadat de gesprekken zijn afgebroken over een mogelijk gevecht met zwaargewicht kampioen Tyson Fury. Bjornsson, 32, begon in 2020 met boksen nadat hij zijn sterke rivaal Eddie Hall had uitgedaagd voor 'de zwaarste bokswedstrijd in de geschiedenis'.

Ik stop ermee

Hij verloor meer dan 50 kg en vocht in drie oefenwedstrijden voordat hij tegenover Hall stond die hij dit jaar twee keer versloeg. Bjornsson daagde Fury uit voor een gevecht nadat deze in april stopte met boksen. Fury vloog zelfs naar de sportschool van Bjornsson in IJsland in een poging zijn rivaal te prikkelen (lees verder onder video).

,,Ik geef toe dat er een tijd was dat er gesprekken waren tussen Tyson Fury en ik, zijn team en mijn team, er was een opbouw, maar dat ging nooit door", zei Bjornsson op zijn YouTube-kanaal. ,,Ik heb de beslissing genomen, afscheid nemen van het boksen en gewoon niet meer vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws