Sterkste man bokswedstrijd: 'We zijn toch zeker geen watjes' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Sterkste man bokswedstrijd: 'We zijn toch zeker geen watjes'

Sterkste man bokswedstrijd: 'We zijn toch zeker geen watjes'

Eddie Hall is bezig met de voorbereidingen voor zijn langverwachte gevecht met Hafthor Bjornsson in september. De twee voormalige sterkste mannen ter wereld zullen hun geschil in de ring beslechten en hebben de afgelopen 18 maanden hun lichaam getransformeerd ter voorbereiding.

Beide zwaargewichten hebben veel gewicht verloren om in vorm te komen voor het gevecht, dat oorspronkelijk in Las Vegas zou worden gehouden, hoewel Hall heeft onthuld dat Florida nu de nieuwe locatie zal zijn.

Zowel Hall als Bjornsson zijn zich sinds vorig jaar gaan toeleggen op het boksen en scherpen de laatst technieken aan: ,,Het is dag één van het 12 weken durende gevechtskamp, hoe je het ook bekijkt we moeten nog even aan de bak", zegt Hall.

Geen watjes

,,Het wordt een echte wedstrijd geen gedoe met korte rondes etc. Ook dragen wij geen extra beschermers, 20oz-handschoenen en geen drie rondes, wat niemand wil zien dat ik en Thor hoofdbeschermers dragen het zou een lachertje zijn. We zijn toch geen watjes", aldus Hall.

Hall geeft nog de tip aan de mensen om op tijd hun tickets te wijzigen van Las Vegas naar Florida, ook al is de locatie nog niet bekend. ,,Dit is een wedstrijd die de fans niet mogen missen, twee echte sterke mannen die gaan knokken, vuurwerk gegarandeerd", sluit Hall af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws