Sterkste man bokswedstrijd: 'We zijn toch zeker geen watjes'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Sterkste man bokswedstrijd: ‘We zijn toch zeker geen watjes’

Sterkste man bokswedstrijd: ‘We zijn toch zeker geen watjes’

Hafthor Bjornsson (links) en Eddie Hall

Eddie Hall is bezig met de voorbereidingen voor zijn langverwachte gevecht met Hafthor Bjornsson in september. De twee voormalige sterkste mannen ter wereld zullen hun geschil in de ring beslechten en hebben de afgelopen 18 maanden hun lichaam getransformeerd ter voorbereiding.

Beide zwaargewichten hebben veel gewicht verloren om in vorm te komen voor het gevecht, dat oorspronkelijk in Las Vegas zou worden gehouden, hoewel Hall heeft onthuld dat Florida nu de nieuwe locatie zal zijn.

Zowel Hall als Bjornsson zijn zich sinds vorig jaar gaan toeleggen op het boksen en scherpen de laatst technieken aan: ,,Het is dag één van het 12 weken durende gevechtskamp, hoe je het ook bekijkt we moeten nog even aan de bak”, zegt Hall.

Geen watjes

,,Het wordt een echte wedstrijd geen gedoe met korte rondes etc. Ook dragen wij geen extra beschermers, 20oz-handschoenen en geen drie rondes, wat niemand wil zien dat ik en Thor hoofdbeschermers dragen het zou een lachertje zijn. We zijn toch geen watjes”, aldus Hall.

Hall geeft nog de tip aan de mensen om op tijd hun tickets te wijzigen van Las Vegas naar Florida, ook al is de locatie nog niet bekend. ,,Dit is een wedstrijd die de fans niet mogen missen, twee echte sterke mannen die gaan knokken, vuurwerk gegarandeerd”, sluit Hall af.

Bekijk ook

Khabib: ‘Ik bijt McGregor in zijn hart, deze man is gestoord’ (video)

Khabib doet een boekje open

‘Winnen of opzouten?’ Paige VanZant’s Bare Knuckle carrière onder druk

Laten we eens kijken wat er de volgende keer gebeurt

Tja! Huilende bokser niet blij met Olympische medaille (video)

De olympische finale liep anders dan verwacht voor Whittaker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page