Home / Nieuws / Boks Nieuws / Stem mee: Zet jouw vechter in het Valor Bare Knuckle toernooi

Stem mee: Zet jouw vechter in het Valor Bare Knuckle toernooi

Valor Bare Knuckle zal zijn eerste evenement presenteren op zaterdag 21 september vanuit het 4 Bears Casino and Lodge in New Town, North Dakota.

De organisatie wil een grote verandering aanbrengen in de vechtsporten en meer interactie met fans. Voor het eerst in de vechtsportgeschiedenis mogen fans de matchups in een competitief toernooi kiezen. Op VBK 1 is er een zwaargewicht toernooi en fans zullen de eerste ronde matchups kiezen.

Stem mee

Shamrock, de oprichter van Valor en die bekend staat als een van de meest gevaarlijke mannen op aarde, heeft een carrière opgebouwd in vechtsporten en sportentertainment. Hij is een pionier op het gebied van gemengde vechtsporten (MMA) in de Verenigde Staten en hij heeft de hele wereld rondgereisd om te strijden voor verschillende organisaties.

Shamrock genoot ook een succesvolle carrière als kampioen bij de WWE en Impact Wrestling. In een interview met Forbes magazine legt Shamrock de bijzonderheden van het toernooi uit. Mocht je mee willen stemmen op een vechter, hier is de link voor fans om hun stem uit te brengen.

Bekijk ook

Malignaggi wil Bare Knuckle bokswedstrijd tegen McGregor

Voormalig tweedivisie wereldkampioen Paulie Malignaggi staat nog steeds te popelen om de UFC-superster Conor McGregor in handen te krijgen

VIDEO: Bare Knuckle vechter Hubert Geven in backstage ruzie

Het liep even uit de hand afgelopen weekend na de weging voor het BKB event in Londen.

Marokkaanse vechter Omar Elouers in blote vuist toernooi

De Marokkaanse vechter Omar Elouers zal het in Myanmar opnemen tegen Thway Thit Maung in een Lethwei toernooi.