Home / Nieuws / Boks Nieuws / Stem mee: Zet jouw vechter in het Valor Bare Knuckle toernooi

Stem mee: Zet jouw vechter in het Valor Bare Knuckle toernooi

Valor Bare Knuckle zal zijn eerste evenement presenteren op zaterdag 21 september vanuit het 4 Bears Casino and Lodge in New Town, North Dakota.

De organisatie wil een grote verandering aanbrengen in de vechtsporten en meer interactie met fans. Voor het eerst in de vechtsportgeschiedenis mogen fans de matchups in een competitief toernooi kiezen. Op VBK 1 is er een zwaargewicht toernooi en fans zullen de eerste ronde matchups kiezen.

Stem mee

Shamrock, de oprichter van Valor en die bekend staat als een van de meest gevaarlijke mannen op aarde, heeft een carrière opgebouwd in vechtsporten en sportentertainment. Hij is een pionier op het gebied van gemengde vechtsporten (MMA) in de Verenigde Staten en hij heeft de hele wereld rondgereisd om te strijden voor verschillende organisaties.

Shamrock genoot ook een succesvolle carrière als kampioen bij de WWE en Impact Wrestling. In een interview met Forbes magazine legt Shamrock de bijzonderheden van het toernooi uit. Mocht je mee willen stemmen op een vechter, hier is de link voor fans om hun stem uit te brengen.

Bekijk ook

🎤 | Bokskampioen Tyson Fury start zang carrière in de ring?

Zaterdagnacht claimde Tyson Fury de WBC

Anthony Joshua de volgende stop voor Tyson Fury?

Voor de rematch tussen Wilder en Fury

🎥 | GATVER: Tyson Fury likte bloed van Deontay Wilder’s lichaam

Tyson Fury kwam zijn belofte na