Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🚫 Bokskampioenen Fury en Wilder krijgen verbod opgelegd

🚫 Bokskampioenen Fury en Wilder krijgen verbod opgelegd

De NSAC staat Deontay Wilder en Tyson Fury geen staredown toe na weging op vrijdag.

Volgens de ESPN-boksverslaggever, Dan Rafael, zullen NSAC-officials, Wilder en Fury niet toestaan ​​om deel te nemen aan de gebruikelijke staredown nadat ze gewogen zijn. Het duw en trek werk op de persconferentie afgelopen week in Las Vegas, Nevada lijkt de aanleiding voor het unieke verbod, ook de zware beledigingen over en weer lijken niet echt mee te hebben geholpen.

Hoewel het niets bijzonders is, omdat verschillende vechters elkaar in het verleden hebben geduwd en zelfs tijdens face-offs zijn ontploft, neemt de Nevada State Athletic Commission (NSAC) maatregelen om verdere escalatie tussen de twee bokslegendes te voorkomen.

Niet normaal

“De atletic commission van de staat Nevada heeft Deontay Wilder en Tyson Fury verboden om een ​​confrontatie aan te gaan nadat ze vrijdagmiddag zijn gewogen voor hun zwaargewicht kampioenschap”, aldus Rafael. Top Rank president, Todd duBoef, was niet tevreden met de beslissing.

“In mijn 25 jaar in boksen heb ik nog nooit gehoord van een bestuursorgaan die een staredown verbiedt. Het is het hoogtepunt voor het gevecht. Ik ben gewoon geschokt. ” Het is echt een ongekende zet, die enige zorg teweeg brengt omdat de NSAC er waarschijnlijk voor zou kunnen kiezen om een ​​dergelijke regel toe te passen voor toekomstige gevechten bij mixed martial arts (MMA).

Bekijk ook

Conor McGregor zou pensioen nog wel eens kunnen afkappen

UFC 251 kan Conor McGregor nog wel eens uit zijn pensioen kunnen halen. De Ierse ...

STRAF: UFC-vechter Mike Perry mag voorlopig niet meer vechten

De UFC heeft vrijdag een verklaring vrijgegeven naar aanleiding van het incident met weltergewicht Mike ...

SCHIETPARTIJ: Moordaanslag op Bellator MMA-vechter mislukt

Op het moment van de moordaanslag waren er veel mensen op straat, vrouwen met kinderen, ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page