Sloper! Joshua zal Usyk 'KO' slaan met 'verwoestende' kracht
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Sloper! Joshua zal Usyk ‘KO’ slaan met ‘verwoestende’ kracht

Sloper! Joshua zal Usyk ‘KO’ slaan met ‘verwoestende’ kracht

Sloper! Joshua zal Usyk 'KO' slaan met 'verwoestende' kracht

Anthony Joshua zal zijn ‘verwoestende’ kracht ontketenen op Oleksandr Usyk, die door slechts een stoot kan worden uitgeschakeld”, zegt topbokser David Haye. Joshua verdedigt zijn WBA, IBF en WBO titels tegen Usyk in het Tottenham Hotspur Stadium op 25 september.

Alhoewel Joshua gepland was te vechten tegen mede Brit Tyson Fury, viel deze wedstrijd in het water doordat Deontay Wilder zij recht claimde op een derde gevecht met Fury. Kort daarna werd bekend dat Usyk de verplichte uitdager werd voor Joshua, toch zou de gevaarlijke Oekraïner geen kans maken tegen de Britse legende.

Niet genoeg in huis

,,Ik zal je precies vertellen welke stoot het zal zijn, een ‘jab’, rechter en dan weer een directe jab. De jab zal Usyk uitschakelen in één stoot”, voorspelt Haye. Usyk probeert wereldtitels te winnen bij cruiserweight en vervolgens bij zwaargewicht. Een zeldzame prestatie die werd behaald door Haye. Deze gelooft dat zijn eigen loeiharde stoten een nadeel in grootte compenseerden.

,,Usyk is kleiner dan Joshua en niet in staat om diens kracht te weerstaan”, zegt Haye. ,,Hij is gewoon niet in staat om grotere boksers van zich af te houden.” Usyk heeft snelheid maar ook dit zal niet helpen. ,,Je kunt zo snel zijn als je wilt, maar de snelheid hindert de grote man niet. De kracht en snelheid van Usyk stoorde Chisora ​​niet.

,,Om de grote mannen, de grote monsters in het zwaargewicht, te verslaan, moet je een flinke klap uitdelen om hun respect te krijgen, ze van je af te houden”, aldus Haye. Maar dit zit niet in het arsenaal van Usyk.

Bekijk ook

Rico rivaal staat op! ‘Glory, teken deze kickbokser’ (video)

Rico Verhoeven vocht afgelopen weekend een monster gevecht uit met Jamal Ben Saddik.

UFC’er Costa geeft blessure de schuld voor missen gewicht

Paulo Costa vs Marvin Vettori is misschien wel het grootste verhaal dat uit UFC Vegas 41 dit weekend kwam.

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page