Shawn Porter stopt met boksen na TKO-verlies tegen Terence Crawford
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Shawn Porter stopt met boksen na TKO-verlies tegen Terence Crawford

Shawn Porter stopt met boksen na TKO-verlies tegen Terence Crawford

Shawn Porter kondigde vandaag zijn afscheid van de sport aan na zijn wrede TKO-verlies tegen Terence Crawford. Porter werd in de 10e ronde gestopt met stoten toen Crawford een van de grootste overwinningen van zijn professionele bokscarrière behaalde.

Na het gevecht kondigde Porter aan dat hij stopt met boksen, zo meldt boksverslaggever Lance Pugmire. Shawn Porter vertelde me net: ,,Ik beëindig vanavond mijn carrière”, schrijft Pugmire op twitter.

Over het algemeen had Porter een zeer succesvolle carrière in het boksen. Hij had overwinningen op onder meer Yordenis Ugas, Danny Garcia, Andre Berto, Adrien Broner en Paulie Malignaggi.

Porter stopt op 34-jarige leeftijd met zijn professionele bokscarrière en beëindigt zijn tijd als profbokser met een record van 31-4-1 met 17 overwinningen door knock-out en 13 overwinningen bij jurybeslissing.

Bekijk ook

Wedden op vechtsportwedstrijden kan je veel opleveren

Wedden op vechtsportwedstrijden kan je veel opleveren

Veel vechtsport fans zetten wel eens in op de winst van hun favoriete vechters.

De Spannende Finale van Katie Taylor vs Amanda Serrano Fight

Voordat een van hen de ring in ging, werd de strijd van Katie Taylor tegen de zeven-divisiekampioen Amanda Serrano beschouwd als een van de grootste gevechten in de boksgeschiedenis van vrouwen.

Hoe een kopje koffie je vechtprestaties verbetert

Hoe een kopje koffie je vechtprestaties verbetert

Ben jij een vechtsporter en wil je het maximale uit je prestaties halen? Dan kun je overwegen om – als je dat nog niet deed – te beginnen met koffiedrinken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page