Sexappeal! Van Zant en Ostovich oog in oog tijdens staredown
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Sexappeal! Van Zant en Ostovich oog in oog tijdens staredown

Sexappeal! Van Zant en Ostovich oog in oog tijdens staredown

Paige VanZant en Rachael Ostovich hadden hun officiële confrontatie voor hun aanstaande bokswedstrijd op BFKC 19 dit weekend. Hoewel de face-off rustig was, was het mediamoment voldoende om fans enthousiast te maken voor de strijd.

Als het nu niet duidelijk is geworden, lijkt Bare Knuckle FC een strategische formule te hebben voor het aantrekken van vrouwelijk talent. Hun overnames van VanZant, Ostovich en Pearl Gonzalez hebben fans doen geloven dat ze net zo goed op zoek zijn naar sexappeal als naar vechtlust. En VanZant dringt er bij het bedrijf op aan om die sexappeal te gebruiken om het gevecht te verkopen, volgens haar post op Instagram.

Geen uitdaging

Zowel VanZant als Ostovich stonden in het verleden tegenover elkaar. Hun eerste ontmoeting vond plaats in de UFC tijdens UFC op ESPN+ 1. Tijdens de wedstrijd versloeg de blondine haar rivaal Ostovich door middel van een armbar submission in de tweede ronde van het gevecht.

Volgens de normen van VanZant zou het geen uitdaging moeten zijn om het gevecht te verkopen, vooral omdat de overgrote meerderheid van de vechtfans beide dames aantrekkelijk vinden en bekend staan ​​als ruige vechters.

 

 

Bekijk ook

Gökhan Saki: ‘Rico had Alistair absoluut verslagen’

Gökhan Saki werd niet ontslagen door de UFC, het waren de blessures die hem parten ...

Zien! 1 stoot ‘KO’ in minder dan 5 seconden (video)

Sneller dan het licht was de knock-out die Akhmetov boekte op Sharifov.

Roodharige woesteling KO’t rivaal met vette kaakslag (video)

Spike Carlyle werd op school vaak gepest om zijn rode haar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page