Sexappeal! Van Zant en Ostovich oog in oog tijdens staredown
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Sexappeal! Van Zant en Ostovich oog in oog tijdens staredown

Sexappeal! Van Zant en Ostovich oog in oog tijdens staredown

Paige VanZant en Rachael Ostovich hadden hun officiële confrontatie voor hun aanstaande bokswedstrijd op BFKC 19 dit weekend. Hoewel de face-off rustig was, was het mediamoment voldoende om fans enthousiast te maken voor de strijd.

Als het nu niet duidelijk is geworden, lijkt Bare Knuckle FC een strategische formule te hebben voor het aantrekken van vrouwelijk talent. Hun overnames van VanZant, Ostovich en Pearl Gonzalez hebben fans doen geloven dat ze net zo goed op zoek zijn naar sexappeal als naar vechtlust. En VanZant dringt er bij het bedrijf op aan om die sexappeal te gebruiken om het gevecht te verkopen, volgens haar post op Instagram.

Geen uitdaging

Zowel VanZant als Ostovich stonden in het verleden tegenover elkaar. Hun eerste ontmoeting vond plaats in de UFC tijdens UFC op ESPN+ 1. Tijdens de wedstrijd versloeg de blondine haar rivaal Ostovich door middel van een armbar submission in de tweede ronde van het gevecht.

Volgens de normen van VanZant zou het geen uitdaging moeten zijn om het gevecht te verkopen, vooral omdat de overgrote meerderheid van de vechtfans beide dames aantrekkelijk vinden en bekend staan ​​als ruige vechters.

 

 

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page