SEX DOPING: Topbokser en softbal atleet vrijgesproken - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / SEX DOPING: Topbokser en softbal atleet vrijgesproken

SEX DOPING: Topbokser en softbal atleet vrijgesproken

Ginny Fuchs, de beste Amerikaanse vrouwelijke Olympische bokser is vrijgesproken van doping gebruik. Ook softbal speelster Bubba Nickles ontspringt de dans voor een schorsing.

Zowel Fuchs als Bubba waren positief getest op doping, maar claimden beiden afzonderlijk van elkaar geen verboden middelen te hebben gebruikt. De Amerikaanse doping autoriteit deed onderzoek en stelde vast dat door sex verboden stoffen waren overgebracht.

“Toen ik in maart voor het eerst op de hoogte werd gebracht toen ik deze verboden stoffen in me had, was ik in shock. Ik had geen idee waar ze vandaan kwamen. Wetende dat ik nooit iets had ingenomen”, vertelde Fuchs aan FOX Sports.

Sex als boosdoener

“Ik ben gewoon opgelucht dat USADA mijn zaak nogmaals wilde onderzoeken. Ik had geen idee dat doping door intiem contact overgebracht kon worden. En ik heb hier nu een les over geleerd. Ik wil dat andere atleten leren van mijn fout. “

USADA onderzocht en stelde vast dat de mannelijke partner van Fuchs therapeutische doses van de stoffen gebruikte. De lage hoeveelheden in haar urinemonster kwamen overeen met de recente blootstelling via seks. Ook Nickles werd slachtoffer van het feit dat haar partner verbonden middels had gebruikt.

Bekijk ook

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

UFC-ster McGregor! ‘Probleem is op te lossen’

De vechter heeft niet allen verstand van knokken

BREAKING! UFC’er Mike Perry tekent bij Bare Knuckle organisatie BKFC

Mike Perry, UFC-veteraan tekent een multi-fight contract bij BKFC

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page