Home / Nieuws / Boks Nieuws / Serieus: Conor McGregor pleit voor Mayweather rematch

Serieus: Conor McGregor pleit voor Mayweather rematch

Het Ierse multitalent Conor McGregor blijft de gemoederen bezig houden, Floyd Mayweather lijkt door zijn gedachten te spelen.

Conor McGregor heeft misschien eerder deze maand een mobiele telefoon knock-out gemept, maar de voormalige UFC-kampioen wil ook graag Floyd Mayweather Jr. nog eens door de mangel halen in een potentiële herkansing.

LEES OOK: Conor McGregor stampt telefoon fan tot moes

Dit volgens McGregor zelf, die onlangs tijdens een vraag en antwoord sessie in Chicago, vechtgerelateerde onderwerpen besprak om zijn Ierse whisky te promoten en St. Patrick’s Day te vieren. Zoals verwacht kwam de naam van Mayweather naar boven.

Te verleidelijk

“Hij krijgt zijn geld en dan komt hij wel opdagen, hij moet in de ring stappen, dan ik zal hier klaar voor hem zijn,” zei McGregor. “Ik zal voorbereid en zelfverzekerd zijn.”

Terwijl McGregor een massa opties tot zijn beschikking heeft als het op UFC gevechten aankomt, inclusief een potentiële rematch met aartsvijand Khabib Nurmagomedov, zou een nieuw geldgevecht met Mayweather gewoon te verleidelijk zijn om te laten liggen

Bekijk ook

Japanse vechtersbaas biedt ontslagen Alistair Overeem baan aan

Alistair Overeem werd vandaag genadeloos aan de kant geschoven door zijn werkgever UFC. De Amerikaanse ...

Eerste sportscholen ontvangen Keurmerk Vechtsportautoriteit

De eerste Keurmerken van de Vechtsportautoriteit zijn uitgedeeld. Een aantal sportscholen mag zich al de ...

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page