Home / Nieuws / Boks Nieuws / Serieus: Conor McGregor pleit voor Mayweather rematch

Serieus: Conor McGregor pleit voor Mayweather rematch

Het Ierse multitalent Conor McGregor blijft de gemoederen bezig houden, Floyd Mayweather lijkt door zijn gedachten te spelen.

Conor McGregor heeft misschien eerder deze maand een mobiele telefoon knock-out gemept, maar de voormalige UFC-kampioen wil ook graag Floyd Mayweather Jr. nog eens door de mangel halen in een potentiële herkansing.

LEES OOK: Conor McGregor stampt telefoon fan tot moes

Dit volgens McGregor zelf, die onlangs tijdens een vraag en antwoord sessie in Chicago, vechtgerelateerde onderwerpen besprak om zijn Ierse whisky te promoten en St. Patrick’s Day te vieren. Zoals verwacht kwam de naam van Mayweather naar boven.

Te verleidelijk

“Hij krijgt zijn geld en dan komt hij wel opdagen, hij moet in de ring stappen, dan ik zal hier klaar voor hem zijn,” zei McGregor. “Ik zal voorbereid en zelfverzekerd zijn.”

Terwijl McGregor een massa opties tot zijn beschikking heeft als het op UFC gevechten aankomt, inclusief een potentiële rematch met aartsvijand Khabib Nurmagomedov, zou een nieuw geldgevecht met Mayweather gewoon te verleidelijk zijn om te laten liggen

Bekijk ook

Bokskampioen Amir Khan knockout door Illegale stoot (video)

Terence Crawford versloeg Amir Khan afgelopen nacht met een zogenaamde low-blow wat leidde tot een TKO (technische knockout).

Boksen: Dillian Whyte vs. Oscar Rivas officieel aangekondigd

Dillian Whyte zal Oscar Rivas treffen wanneer hij terugkeert op 20 juli in de O2 Arena in Londen.

Boksen: Amir Khan wil Conor McGregor na Terence Crawford

Boksen: Amir Khan wil Conor McGregor na Terence Crawford

Amir Khan zegt dat hij klaar is om tegen Conor McGregor te vechten na zijn gevecht met Terence Crawford op zaterdagavond.

REGIO NIEUWS UITGELICHT