Sensatie! Legende Mark Hunt (48) slaat Sonny Bill Williams knock-out Boks Nieuws
Boks Nieuws

Sensatie! Legende Mark Hunt (48) slaat Sonny Bill Williams knock-out

Sensatie! Legende Mark Hunt (48) slaat Sonny Bill Williams knock-out

Sonny Bill Williams heeft het eerste professionele gevecht van zijn bokscarrière verloren. Dit nadat hij op sensationele wijze eerder vandaag werd uitgeschakeld door de legendarische MMA-vechter Mark Hunt.

Australier Williams was de overweldigende favoriet voor het acht-ronde zwaargewicht gevecht tegen zijn 48-jarige tegenstander. Maar 'Super Samoan' Hunt zorgde voor een ongelooflijke verrassing in de vierde ronde.

Ondanks dat hij er vermoeid uitzag, laadde Hunt zich op de voormalige rugby league-ster, die 11 jaar jonger en 20 killo lichter was, in een vierde ronde masterclass van de MMA-vechter. Dat gewichtsvoordeel gaf Hunt aanzienlijk meer kracht.

Echt zwaargewicht

Williams kon de klappen niet kon weerstaan, en de cross-code twee keer geweldig neerhaalde in de vierde, waarbij de tweede knockdown beslissend bleek te zijn. Hunt heeft deelgenomen aan 43 kickboks gevechten, 29 MMA-gevechten en drie boksgevechten voordat hij het opnam tegen Sonny Bill.

Williams kwam in de strijd met een perfect 9-0-0-record, waarbij hij vier knockdown-overwinningen had behaald. Slechts een paar weken geleden woog zijn tegenstander Hunt 157 kg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws