Schokkende beelden: Bokser gereanimeerd in de ring Nieuws
Nieuws

Schokkende beelden: Bokser gereanimeerd in de ring

Schokkende beelden: Bokser gereanimeerd in de ring

Een groot drama tijdens de bokswedstrijd tussen Felipe Orocutta en Jonathan Rodriguez vrijdag in het Ixtapa Convention Center in Mexico.

De Mexicaan se bokser Orucuta werd geveld door een technische knock-out uitgevoerd door zijn landgenoot Rodríguez. De scheidsrechter besloot om het gevecht te stoppen, enkele seconden later moesten ze in zijn hoek hartmassage uitvoeren.

Rodriguez bleef Orocutta tijdens de wedstrijd herhaaldelijk met zijn rechterhandschoen slaan, terwijl zijn tegenstander tegelijkertijd een straaltje bloed op zijn gezicht had en zichtbaar aangeslagen was.

Met spoed naar het ziekenhuis

Enkele seconden later vertoonden de camera's dat Orucuta met draaiende ogen in zijn hoek zat en de leden van zijn team om medische hulp vroegen. De volgende scène was nog dramatischer, de bokser die bewusteloos op het doek lag, een arts die zijn hoofd vasthield en vroeg om een ambulance.

ZIE OOK>> Rematch tussen Ruiz en Joshua bevestigd

De 33-jarige jager moest met spoed naar het medisch centrum in Zihuatanejo worden gebracht. Het laatste nieuws is dat Felipe Orucuta stabiel is en onder strikte medische supervisie. Diverse tests worden uitgevoerd om zijn toestand en herstel te garanderen," zei Mauricio Sulaiman, president van de CMB.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws