'Schijters!' Tyson Fury los op angstige rivalen Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Schijters!' Tyson Fury los op angstige rivalen

'Schijters!' Tyson Fury los op angstige rivalen

Tyson Fury is een van de beste boksers ter wereld en dat laat hij nog eens blijken vandaag. In diverse berichten op social media scheld hij zijn rivalen de huid vol en noemt hen een stelletje schijters.

Terwijl Fury in afwachting is van een gevecht waar Dillian Whyte de eerst gegadigde lijkt neemt de Britse Gypsy King deze op de korrel. Niet alleen Whyte maar ook Anthony Joshua en Oleksandr Usyk moeten het ontgelden. In niet mis te verstane taal laat Fury weten hoe hij over hen denkt.

15 miljoen

,,Ik zal tegen elk van hen vechten, ik ben de beste man die ooit heeft geleefd!!!!!", zegt Fury die ook aangeeft dat zijn rivalen te schijterig zijn om met hem te vechten. Fury is momenteel in een zogenaamde 'purse bid' met Whyte. Dit houdt in dat er onderhandeld wordt over de bedragen die beiden zullen krijgen voor hun wedstrijd, als deze doorgaat.

Vanuit het kamp van Fury is een aanbod gedaan aan Anthony Joshua om voor 15 miljoen zijn gevecht met Usyk te cancellen in april. Als Joshua dit doet zal Fury met Usyk de bokshandschoenen kruisen. Op zijn beurt zal Joshua dan tegen de winnaar van deze partij vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws