'Schijters!' Tyson Fury los op angstige rivalen
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Schijters!’ Tyson Fury los op angstige rivalen

‘Schijters!’ Tyson Fury los op angstige rivalen

'Schijters!' Tyson Fury los op angstige rivalen

Tyson Fury is een van de beste boksers ter wereld en dat laat hij nog eens blijken vandaag. In diverse berichten op social media scheld hij zijn rivalen de huid vol en noemt hen een stelletje schijters.

Terwijl Fury in afwachting is van een gevecht waar Dillian Whyte de eerst gegadigde lijkt neemt de Britse Gypsy King deze op de korrel. Niet alleen Whyte maar ook Anthony Joshua en Oleksandr Usyk moeten het ontgelden. In niet mis te verstane taal laat Fury weten hoe hij over hen denkt.

15 miljoen

,,Ik zal tegen elk van hen vechten, ik ben de beste man die ooit heeft geleefd!!!!!”, zegt Fury die ook aangeeft dat zijn rivalen te schijterig zijn om met hem te vechten. Fury is momenteel in een zogenaamde ‘purse bid’ met Whyte. Dit houdt in dat er onderhandeld wordt over de bedragen die beiden zullen krijgen voor hun wedstrijd, als deze doorgaat.

Vanuit het kamp van Fury is een aanbod gedaan aan Anthony Joshua om voor 15 miljoen zijn gevecht met Usyk te cancellen in april. Als Joshua dit doet zal Fury met Usyk de bokshandschoenen kruisen. Op zijn beurt zal Joshua dan tegen de winnaar van deze partij vechten.

Bekijk ook

Glory’s Alistair Overeem maakt worsteldebuut in Engeland

Alistair Overeem, de voormalige Nederlandse UFC-legende, zwaargewicht kampioen van Strikeforce en DREAM, tekende bij Glory Kickboxing, maar zal zijn debuut maken als prof-worstelaar.

ZIEN! Kickbokser met 1 arm slaat rivaal ‘KO’ (video)

Carlos Machado mist een arm, doet aan kickboksen en boekte een indrukwekkende knock-out afgelopen weekend

Bokskampioen (38) dood tijdens wedstrijd in Duitsland

De 38-jarige Turks-Duitse bokser Musa Yamak is zaterdag op tragische wijze overleden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page