Saoedi-Arabië aast op Anthony Joshua en Tyson Fury gevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Saoedi-Arabië aast op Anthony Joshua en Tyson Fury gevecht

Saoedi-Arabië aast op Anthony Joshua en Tyson Fury gevecht

Saoedi-Arabië aast op Anthony Joshua en Tyson Fury gevecht

Eddie Hearn de bekende bokspromotor, zegt dat de wens van Saudi-Arabië is om het Joshua vs Fury-gevecht te organiseren. De Britse rivalen hebben contracten getekend voor een onbetwist wereldtitelgevecht dit jaar. Maar er is een deadline van drie weken vastgesteld, om een ​​locatie en datum voor een zomerse confrontatie af te ronden.

Matchroom baas Hearn zal volgende week naar een aantal potentiële locaties afreizen. Hoewel hij zich volledig bewust is van de wens om het gevecht in het Midden-Oosten te organiseren, nadat hij Joshua tegen Andy Ruiz Jr in Diriyah, Saoedi-Arabië, heeft gepromoot.

,,Dat gevecht was een groot succes, dus zijn ze (Saoedi-Arabië), er absoluut op gebrand om dit gevecht veilig te stellen ”, weet promotor Eddie Hearn. ,,We hadden daar een geweldige ervaring in december 2019, met Anthony Joshua tegen Andy Ruiz, dus het zijn spelers waarvan we weten dat ze echt zijn. Ook nakomen wat ze beloven. “

Liever naar Engeland

,,”Dat scheelt een hoop tijd in termen van het bezoeken van al deze verschillende locaties. We hebben het proces met hen doorlopen. Ze gaven ons hun woord over wat ze zouden leveren en dat deden ze. Het was een fantastisch evenement.

Echter hebben Joshua en Fury ook nog wat in de melk te brokkelen en mogen deze mee beslissen over een locatie. Van beiden is bekend dat deze prefereren de gevecht op Britse bodem te houden. Echter hangt het van de corona situatie af of er publiek bij mag zijn. Anders blijft Saoedi-Arabië de beste optie volgens Hearn.

Bekijk ook

Glory kampioen Vakhitov bezoekt UFC: ‘Niets is zeker’

Artem Vakhitov, de Russische voormalig Glory lichtzwaargewicht kampioen is gespot bij de UFC

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page