'S Werelds eerste transgender bokser gezicht merk Everlast Nieuws
Nieuws

'S Werelds eerste transgender bokser gezicht merk Everlast

'S Werelds eerste transgender bokser gezicht merk Everlast

Het bedrijf Everlast boks- en fitnessapparatuur heeft transgender-bokser Patricio Manuel gekozen als het gezicht van zijn nieuwe advertentiecampagne.

De vrouwelijke bokser, die de eerste transgender persoon werd die professioneel bokste, zal de campagne 'Wees de eerste' van het bedrijf leiden. In de Everlast reclame video zegt de bokser dat hij zich als kind 'volledig van zichzelf los voelde. Ik heb net mentaal uitgecheckt, zodat ik door het leven kon blijven gaan. ”

Het gaat pijn doen. Leven naar jouw waarheid zal pijn doen, maar het is het waard.

Patricio Manuel

Trots

"Het was boksen dat me terug in mijn lichaam bracht, en het was boksen waardoor ik trots kon zijn op wat ik fysiek kon doen, maar boksen leerde me ook om echt introspectief te zijn en te zijn van: "Oké, wat wil ik echt , en hoe moet ik ervoor werken, want helaas moet je, als je afwijkt van de normen die de samenleving heeft opgesteld, voor die identiteit vechten en moet je het echt zelf maken. "

Manuel bokste aanvankelijk als een vrouw en won vijf nationale kampioenschappen amateur. Manuel nam ook deel aan een vrouw in de Olympische proeven van 2012. Na een schouderblessure besloot de bokser te stoppen met het 'leven van die leugen' als vrouw en de overgang naar een man.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws