‘Ryan Garcia gaat iedereen vernietigen in de lichtgewicht divisie’ (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Ryan Garcia gaat iedereen vernietigen in de lichtgewicht divisie’ (video)

‘Ryan Garcia gaat iedereen vernietigen in de lichtgewicht divisie’ (video)

'Ryan Garcia gaat iedereen vernietigen in de lichtgewicht divisie' (video)

Oscar De La Hoya is enthousiast over de grote overwinning van Ryan Garcia op Luke Campbell. Afgelopen nacht sloeg Garcia de Brit tegen de vlakte met een leverstoot.

De overwinning van Garcia stemt bokspromotor en voormalig topbokser Oscar De La Hoya positief. Ryan Garcia pakte de grootste overwinning uit zijn carrière. Met de winst op de populaire 22-jarige Campbell, vestigde Garcia zich als een groot gevaar voor de lichtgewicht divisie.

Indrukwekkend

De Amerikaan stopte Campbell met een bodyshot in de 7e ronde. Maar wat indrukwekkender is, Garcia moest ook eerder in de wedstrijd een knockdown overleven.

,,Hij (Garcia) deed wat elke grote kampioen doet. Meteen weer opstaan. Vooral van een echte vicieuze rechtse hoek, was het een heftige rechtse”, zegt De La Hoya.

Vernietigen

Als het succes doorzet, zou het Garcia’s eerste poging zijn om een ​​echte titel te behalen. ,,Ja, we kunnen dat mogelijk zien gebeuren als we er klaar voor zijn, als Ryan er klaar voor is. Maar hij zal iedereen vernietigen die op zijn weg komt. “

De La Hoya en Garcia hebben niet de perfecte werkrelatie. Waarbij de promotor en bokser in het verleden meerdere keren in het openbaar met elkaar botsten. De volgende tegstander van Garcia staat al klaar in de vorm van Devin Haney. Deze daagde Garcia meteen uit via social media.

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page