Russische bokser dreigt  Anthony Joshua kapot te slaan Nieuws
Nieuws

Russische bokser dreigt Anthony Joshua kapot te slaan

Russische bokser dreigt  Anthony Joshua kapot te slaan
Russische bokser dreigt  Anthony Joshua kapot te slaan

Zwaargewicht Kubrat Pulev heeft veel vertrouwen in zijn vermogen om WBA / IBF / WBO Wereldkampioen zwaargewicht Anthony Joshua compleet te vernietigen.

Pulev, de verplichte uitdager van de IBF, staat tegenover Joshua. Volgens Joshua's promotor, Eddie Hearn, is het gevecht bijna in kannen en kruiken voor een datum in juni in het Tottenham Hotspur Stadium in Londen. De locatie heeft meer dan 60.000 fans.

De Rus had gehoopt dat het gevecht op neutrale grond zou plaatsvinden, maar hij heeft er geen probleem mee om naar vijandig gebied te gaan om tegenover Joshua te staan. “Rustig kampioen, ik zie dat je je erg zorgen maakt om ver van huis te vechten en je hebt gelijk, haha! Maar wees gerust, indien nodig ben ik klaar om naar Londen te komen en je voor je eigen fans kapot te slaan!

Op bekende grond

Tot die tijd, zeg tegen Mr. Hearn dat hij niet hoog van de toren moet blazen, we hebben nog geen deal, 'zei Pulev. Hearn heeft van verschillende plaatsen aanbiedingen ontvangen om dit gevecht veilig te stellen, maar het lijkt toch in Engeland te landen, omdat Joshua sinds 2018 niet meer in zijn achtertuin heeft gevochten.

In 2019 vocht hij in New York City in juni en vervolgens in december in Saoedi-Arabië. "We hebben aanbiedingen ontvangen uit het Verre Oosten, Midden-Oosten, Afrika, Amerika, Turkije," vertelde Hearn aan Sky Sports News.

Voetbal

"Ik ben in Madison Square Garden geweest, ik ben in Saoedi-Arabië geweest, breng me naar huis. Vergeet de andere aanbiedingen. "Hij wil in juni in Londen vechten. We staan ​​op het punt om dat nu te laten gebeuren. Spurs is de koploper en dat is wat hij mij heeft gevraagd te doen," sluit Hearn af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws