Home / Nieuws / Boks Nieuws / Roy Jones verzekert oren voor gevecht met Mike Tyson

Roy Jones verzekert oren voor gevecht met Mike Tyson

Voordat hij tegen Mike Tyson vecht, is Roy Jones Jr. van plan zijn oren te verzekeren. Jones lijkt geen risico te willen nemen dat Tyson een hapje neemt.

Het was 28 juni 1997 toen Mike Tyson een stuk uit tegenstander Evander Holyfield’s oor beet en werd gediskwalificeerd. Binnenkort zal Mike Tyson een langverwachte terugkeer naar de ring maken, als hij het opneemt tegen Roy Jones Jr.

Om te voorkomen dat Tyson lost gaat op de oren van Jones, verklaarde diens manager, Zsolt Barna dat deze verkeerd zullen worden. Tyson gaf ook al aan op zoek te gaan naar een knock-out, terwijl deze in principe niet is toegestaan.

Oren als doelwit

Volgens Russia Today zei Barna in een verklaring dat het nodig is om zich te verzekeren tegen een “mogelijk buitengewoon geval”. Zoals Tyson die de oren van de 51-jarige Jones Jr. beschadigt.

Het gevecht van acht ronden maakt deel uit van een drie uur durend pay-per-view-evenement dat wordt getoond op Triller. Of het voorbarig is van Jones om zijn oren te verzekeren zal in september moeten blijken.

Bekijk ook

Beladen strijd: Ilias Ennahachi behoudt ONE wereldtitel in Singapore

Illias Ennahachi (midden) Illias Ennahachi verdedigde met succes zijn ONE Championship vlieggewicht titel vandaag in ...

BREAKING: Nieky Holzken treft Australische kickbokslegende op 21 april

Nieky Holzken zal op 21 april het gevecht aangaan met Muaythai legende John Wayne Parr. ...

MMA-reus Ngannou doorstaat loodzware test (video)

Francis Ngannou is een vechter om tekening mee te houden. De reus is welhaast onverslaanbaar ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page