Home / Nieuws / Boks Nieuws / Roy Jones Jr. reageert na rentree bokswedstrijd met Mike Tyson

Roy Jones Jr. reageert na rentree bokswedstrijd met Mike Tyson

Roy Jones Jr. reageert na rentree bokswedstrijd met Mike Tyson

Roy Jones Jr. heeft de smaak te pakken na zijn gevecht met Mike Tyson vandaag. Hij ziet het wel zitten nog een keer de ring in te gaan met de bokslegende.

Bokslegendes Roy Jones Jr. en Mike Tyson hebben hun beste beentje voor gezet. De langverwachte wedstrijd tussen de veteranen eindigde in een gelijkspel. Duidelijk conditioneel gesloopt zegt Jones toch het nog een keer dunnetjes over te willen doen.

,,Ik ben nooit tevreden met een gelijkspel”, zei Roy. “De body shots hebben zeker hun tol geëist. De body shots maken je uitgeput. Elke goede vechter weet dat ik het ook wist. Ik dacht dat ik een sixpack. Maar ik denk dat ik misschien een 12-pack nodig heb, want een six wordt het niet.”

Nog een keer

Roy Jones Jr. stelt voor dat hij en Mike Tyson dit opnieuw moesten doen. ,,We moeten dit nog een keer doen. Iedereen houdt van Mike, ik hou ook van Mike. Maar het is moeilijk om de klappen van Mike te accepteren. Dus ik ga met mijn familie praten om te zien hoe ze erover denken”, zegt Jones.

De langverwachte Tyson vs. Jones-wedstrijd diende als het belangrijkste evenement voor een vechtkaart van zes wedstrijden. Waaronder voormalig NBA-ster Nate Robinson die een brute knock-out verlies leed tegen YouTube ster Jake Paul.

Bekijk ook

GLORY Kickboxing komt dit jaar met aantal evenementen

Goed nieuws voor de kickboks fans wereldwijd. GLORY is in een vergevorderd stadium voor het ...

GLORY Kickbokser Tarik Khbabez in actie bij grote brand (video)

Tarik Khbabez stond eind januari nog in de ring tegenover GLORY Kampioen Rico Verhoeven in ...

🍷 UFC’er Paulo Costa stomdronken in topgevecht: ‘Kon niet anders’

Paulo Costa deed gisteren een bekentenis. De topvechter die bij de UFC in september vorig ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page