Roy Jones Jr en Mike Tyson slaan terug naar Floyd Mayweather – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Roy Jones Jr en Mike Tyson slaan terug naar Floyd Mayweather

Roy Jones Jr en Mike Tyson slaan terug naar Floyd Mayweather

Roy Jones Jr en Mike Tyson slaan terug naar Floyd Mayweather

Floyd Mayweather is er klaar mee dat er zoveel titels in de bokssport worden uitgedeeld. Daar zijn een paar bokslegendes het niet mee eens.

Mayweather uitte veel kritiek op de boksbond WBC die volgens hem teveel exotische bokstitels in het leven heeft geroepen. Waardoor het voor een bokser veel moeilijker wordt om zichzelf tot echte wereldkampioen te verklaren.

Teveel titels

“Dit is niet goed voor de bokssport”, zei Mayweather. “Als een bokser nu vecht, is elke bokser een kampioen.” Mayweather voegt zich bij een lange lijst van critici die hebben geklaagd over te veel titels die in het boksen worden uitgedeeld.

Maar voorafgaand aan zijn wedstrijd met Mike Tyson op 28 november, is Roy Jones Jr. meer dan blij om zichzelf aan te prijzen als titelverzamelaar. Speciaal voor de wedstrijd tussen Tyson en Jones heeft de WBC een speciale “frontlinie” titel gecreëerd die zal worden uitgereikt aan de winnaar.

Wat maakt het uit

“Allereerst kan het me niets schelen wat iemand zegt”, zei Jones in reactie op Mayweather’s opmerkingen. Ook Tyson is het daar mee eens, een bokstitel hoort bij een groot gevecht als dit, “zegt hij. Hij werd ooit uitgeroepen tot de onbetwiste zwaargewicht kampioen na het verzamelen van de WBC, WBA en IBF-titels tijdens zijn carrière.

Maar Tyson heeft absoluut geen klachten over het toevoegen van meer titels aan zijn cv. “Roy zei zoals het is, het boeit niet wie er commentaar heeft, Mayweather of niet” voegde Tyson toe aan de reactie van zijn tegenstander. “Het is net als drugs een titel hoort erbij.”

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page