Rico Verhoeven: 'ik kickboksen op een laag pitje zetten? Dat klopt niet' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Rico Verhoeven: ‘ik kickboksen op een laag pitje zetten? Dat klopt niet’

Rico Verhoeven: ‘ik kickboksen op een laag pitje zetten? Dat klopt niet’

Column: Nederland mag oprecht trots zijn op Rico Verhoeven

Afgelopen zaterdag hield wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven zijn eerste fan dag, de zaal zat afgeladen met enthousiaste fans van de levende kickboks legende.

In een persbericht werd medegedeeld dat er ruimte moest zijn voor jonge fans om vragen te stellen. Ook werd aangegeven dat men liever niet had dat er gevraagd werd wanneer het gevecht met Badr Hari nu eens zou plaatsvinden. De dag was dan ook bedoeld om de volle aandacht aan de fans te geven.

Er was plaats voor interactie en zelfs Jandino Asporaat was opgetrommeld om Verhoeven bij te staan, ook werd er gedemonstreerd hoe de wereldkampioen zich voorbereidt op zijn wedstrijden. Trainer Dennis Krauweel kreeg het dan ook flink te verduren tijdens de demo.

Levend icoon

Dat Verhoeven inmiddels een levend icoon is geworden valt niet te ontkennen en dat hij aspiraties buiten het kickboksen heeft is ook geen geheim. Zo komt er volgende jaar een film waarin Verhoeven de hoofdrol speelt, iets waar de fans zeker naar uit kijken.

Tijdens de fan dag werd Verhoeven geïnterviewd en antwoordde de NOS, op de vraag of hij het kickboksen vaarwel zou zeggen; “Als je leest dat ik kickboksen op een lager pitje ga zetten, dat klopt niet. Ik wil zeker nog wel een aantal jaar doorgaan met de allerbeste zijn. ”

Madame Tussaud

Verhoeven kondigde ook aan dat hij een wassenbeeld krijgt in het wassenbeelden museum in Amsterdam (Madam Tussaud), dit is een bijzonder beeld wat mee beweegt als men hem aankijkt. Een mooi en verdiend eerbetoon voor de man die volgens velen het kickboksen weer op positieve manier op de kaart zette in Nederland.

 

Bekijk ook

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Billy 'Bruce Lee' leverkicks rivaal kotsmisselijk! 'Nasty'

Billy ‘Bruce Lee’ leverkicks rivaal kotsmisselijk! ‘Nasty’ (video)

Deze ging schreeuwend van de pijn en kotsmisselijk naar het canvas

'Nazi' Kanye West gaat klappen krijgen van Joodse UFC-vechter

‘Nazi’ Kanye West gaat klappen krijgen van Joodse UFC-vechter

Hij ging achter West aan vanwege de recente

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page