Rentree bokskoning Wladimir Klitschko (45) in 2022? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Rentree bokskoning Wladimir Klitschko (45) in 2022?

Rentree bokskoning Wladimir Klitschko (45) in 2022?

Maakt Wladimir Klitschko een comeback naar de boksring. Een recent geposte video indiceert een terugkeer van de 45-jarige legende en de fans zijn razend enthousiast.

Een comeback van Klitschko op 45-jarige leeftijd? Een korte sparring video maakte deze week de tongen los. Bokslegende Klitschko heeft fans eerder geplaagd over de mogelijkheid dat hij in de stemming zou zijn om een ​​comeback te maken, maar er kwam niets van.

Zou het echt?

De voormalige zwaargewicht bokskoning kreeg een paar jaar geleden een grote deal aangeboden met DAZN. De megageld deal zou moeten worden omgezet in een terugkeer gevecht met Anthony Joshua. Klitschko wees het aanbod af. Maar nu praten fans over een mogelijke comeback, dit dankzij de video die “Dr. Steel Hammer” heeft geüpload op zijn instagram pagina (lees meer onder video).

De begeleidende tekst heeft fans echt aan het denken gezet over mogelijke terugkeer naar de ring. ,,Uitdaging geaccepteerd”, voegde Klitschko toe aan een van zijn sparring video. En de woorden: ,,Deze keer: Blijf stoten.”

We leven in een tijd waarin het verschijnen van één korte video op sociale media letterlijk miljoenen mensen aan het praten kan krijgen. Maar het maakt niet uit of Klitschko terugkomt, de grote vraag is, moet hij terugkomen. Ervaring leert inmiddels dat bokser van zijn leeftijd niet ongeschonden uit de strijd komen. En Joshua? Deze heeft het te druk met een herkansing tegen Oleksandr Usyk.

Bekijk ook

Melvin van Suijdam kroont zich tot LFL-kampioen weltergewicht na heftig gevecht

Melvin van Suijdam kroont zich tot LFL-kampioen na heftig gevecht | video

Melvin van Suijdam heeft zichzelf vanavond gekroond

Nieky Holzken 21 oktober de ring in tijdens ONE 162 tegen Islam Murtazaev

Nieky Holzken 21 oktober de ring in tijdens ONE 162

Nieky Holzken keert 21 oktober terug in de ONE Championship ring

Topbokser Adrian Broner daagt Nate Diaz uit! 'Ik laat je alle hoeken zien'

Beruchte bokser daagt Nate Diaz uit! ‘Ik laat je alle hoeken zien’

Diaz vocht vorige maand zijn UFC-contract uit

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page