Rematch Dillian Whyte tegen Alexander Povetkin officieel Boks Nieuws
Boks Nieuws

Rematch Dillian Whyte tegen Alexander Povetkin officieel

Rematch Dillian Whyte tegen Alexander Povetkin officieel
Rematch Dillian Whyte tegen Alexander Povetkin officieel

De rematch Dillian Whyte tegen Alexander Povetkin is officieel en zal slechts drie maanden na de brute knock-out plaatsvinden. Zal Whyte zijn wraak krijgen?

Whyte werd op 22 augustus door de Povetkin uitgeschakeld en activeerde vervolgens zijn contractuele clausule om een ​​terugkeer af te dwingen. Whyte sloeg Povetkin tweemaal neer, maar werd toen uitgeschakeld via een brute knock-out.

Dit tweede gevecht vindt plaats op 21 november op een nog te bevestigen locatie, afhankelijk van of fans weer de arena's mogen betreden. Whyte gelooft dat hij de nederlaag kan wreken in een onmiddellijke herkansing "Ik ben in de wolken met de herkansing," zei Whyte.

Terug de ring in

“Zodra ik uit de ring kwam, was ik op zoek naar bevestiging dat het gevecht nog een keer zou gebeuren. Ik kan niet wachten om terug in de ring te komen en terug te krijgen wat rechtmatig van mij is," aldus Whyte

Povetkin reageerde ook op de aanstaande rematch: "Ik ben goed uitgerust, heb tijd doorgebracht met mijn familie, en nu de datum van de herkansing bekend is. Zal ik binnenkort terugkeren naar mijn trainingskamp en me zo grondig voorbereiden als voor het eerste gevecht."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws