Home / Nieuws / Boks Nieuws / Rematch Anthony Joshua vs Andy Ruiz volgende week bevestigd

Rematch Anthony Joshua vs Andy Ruiz volgende week bevestigd

Rematch Anthony Joshua vs Andy Ruiz volgende week bevestigd

Bokspromotor, Eddie Hearn, heeft onthuld dat Anthony Joshua volgende week een rematch zal aankondigen met Andy Ruiz Jr.

Joshua’s wereldkampioenschap kwam ten einde door een verbluffende nederlaag tegen Ruiz Jr in New York eerder deze maand. Hearn heeft een clausule geactiveerd om een ​​onmiddellijk tweede gevecht af te dwingen. Een aantal Britse locaties, waaronder het Wembley Stadium, worden overwogen voor een datum in november of december.

Maar Hearn heeft onthuld dat Joshua nog steeds open staat voor het idee om de herkansing te organiseren op de plaats van zijn eerste nederlaag, Maddison Square Garden. “De taak in de komende week is gewoon om de details nu af te ronden van waar en wanneer dat zal zijn,”zegt Hearn.

Volgende week meer nieuws

“Ik kan je niet teveel vertellen, alleen omdat ik niet anders weet dan, tussen 16 november en 14 december zal de datum van het gevecht zijn. We hebben aanbiedingen uit vijf verschillende landen gehad om het gevecht te voeren. Voor mij is het een regelrechte beslissing tussen het Verenigd Koninkrijk of Amerika.

ZIE OOK>> Andy Ruiz brengt Anthony Joshua nederlaag toe

“Anthony heeft het gevoel dat het bijzonder zou zijn om de geschiedenis te herschrijven en de overwinning te behalen in Madison Square Garden. Het gaat echt niet zozeer om het geld, het gaat er gewoon om waar we geloven dat deze wedstrijd moet plaatsvinden en die beslissingen zullen de volgende week worden genomen, “vertelde Hearn Sky Sports News.

Bekijk ook

Anthony Joshua zeker dat hij Wilder en Fury zal verslaan

Anthony Joshua zeker dat hij Wilder en Fury zal verslaan

HUH?: The Simpsons voorspelde uitslag Joshua Vs Ruiz Jr. II

Tekenfilm iconen 'The simpsons' worden wel vaker in verband gebracht als voorspellers van wereldgebeurtenissen.

Blote vuist bokslegende scheld Anthony Joshua verrot (video)

Dat de volgens sommige achterblijvende bokskwaliteiten van Anthony Joshua zaterdagvond in Saudi Arabië, sommige personen op de zenuwen werkte was op social media goed te zien.