Rematch: Andy Ruiz weigert te vechten tegen Anthony Joshua Nieuws
Nieuws

Rematch: Andy Ruiz weigert te vechten tegen Anthony Joshua

Rematch: Andy Ruiz weigert te vechten tegen Anthony Joshua
Rematch: Andy Ruiz weigert te vechten tegen Anthony Joshua

In de nasleep van zijn verbluffende overwinning, weigert de nieuwe wereldkampioen boksen, Andy Ruiz, een directe rematch tegen Anthony Joshua.

Andy Ruiz is een van de meest onwaarschijnlijk zwaargewicht kampioenen in de geschiedenis, na het winnen van de WBA-, IBF- en WBO-titels door Anthony Joshua in zeven ronden in Madison Garden in New York te verslaan.

De nieuwe kampioen weigert een onmiddellijke rematch en vertelde dit op de persconferentie na het gevecht, en drong erop aan dat hij dat zou laten voor zijn team om te beslissen. Joshua's promotor, Eddie Hearn, leek er meer zeker van te zijn dat de rematch-clausule in het contract in werking zou treden.

Geen schande in verliezen

"Joshua zal verwoest zijn als dit alles hem raakt, alles wat hij wil is de kans om het goed te doen," zei Hearn, die erop stond dat er geen probleem zou zijn met de sanctionerende lichamen die Ruiz zouden strippen als hij Joshua zou aanvallen in zijn volgende gevecht.

ZIE OOK >> Anthony Joshua wil directe rematch met Andy Ruiz

"Voor nu is Joshua oprecht blij met Andy Ruiz. Je weet dat aan 22 wedstrijden meedoen zijn tol eist, hij leert nog steeds in de bokssport. Hij heeft altijd leren werken. Jammer genoeg, wanneer u op het werk leert, kunnen dingen verkeerd gaan. Hij begrijpt sport, hij begrijpt boksen en hij werd verslagen door de betere man, zei Hearn tegen de pers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws