Reden uitstel boksclash Povetkin tegen Whyte 2 bekend Boks Nieuws
Boks Nieuws

Reden uitstel boksclash Povetkin tegen Whyte 2 bekend

Reden uitstel boksclash Povetkin tegen Whyte 2 bekend

Alexander Povetkin en Dillian Whyte stonden gepland om op 6 maart de herkansing met elkaar aan te gaan. Echter werd afgelopen week bekend dat de wedstrijd verplaatst werd, reden onbekend tot vandaag.

World Boxing News, sprak met Povetkins promotor Andriy Ryabinskiy, deze zegt dat de reisbeperkingen het gevecht vertraagd hebben. Beide topboksers zullen nu op 26 maart de strijd met elkaar aan gaan in Gibraltar.

Whyte traint in Portugal, elke kans dat de bokser Engels grondgebied (Gibraltar. red.) binnenkomt zonder enige vorm van quarantaine, is uitgesloten. Portugal staat op de rode lijsten van 33 landen, wat betekent dat zelfs topsporters tien dagen na aankomst in quarantaine moeten in een hotel. Dit is te krap om begin maart te halen.

Triest nieuws

,,Dit is natuurlijk triest nieuws. We kunnen hier niets aan doen. De pandemie breekt veel plannen. Sasha is klaar voor de strijd, behoudt zijn fysieke conditie en vechtlust. Ongeacht op welke datum en waar de strijd plaatsvindt, we gaan er alleen heen voor de overwinning", voegde Ryabinskiy toe.

Vorig jaar streden Povetkin en Whyte in de achtertuin van bokspromotor Eddie Hearn. Povetkin sloeg Whyte knock-out met een verbluffende uppercut in de vijfde ronde. Vrijwel direct na zijn verlies eiste Whyte een herkansing, die dus op 26 maart plaats zal vinden.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/precies-een-jaar-geleden-deed-ik-wat-ik-zou-doen-slopen-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws