Home / Nieuws / Boks Nieuws / Reden uitstel boksclash Povetkin tegen Whyte 2 bekend

Reden uitstel boksclash Povetkin tegen Whyte 2 bekend

Reden uitstel bokswedstrijd Alexander Povetkin tegen Dillian Whyte 2 bekend

Alexander Povetkin en Dillian Whyte stonden gepland om op 6 maart de herkansing met elkaar aan te gaan. Echter werd afgelopen week bekend dat de wedstrijd verplaatst werd, reden onbekend tot vandaag.

World Boxing News, sprak met Povetkins promotor Andriy Ryabinskiy, deze zegt dat de reisbeperkingen het gevecht vertraagd hebben. Beide topboksers zullen nu op 26 maart de strijd met elkaar aan gaan in Gibraltar.

Whyte traint in Portugal, elke kans dat de bokser Engels grondgebied (Gibraltar. red.) binnenkomt zonder enige vorm van quarantaine, is uitgesloten. Portugal staat op de rode lijsten van 33 landen, wat betekent dat zelfs topsporters tien dagen na aankomst in quarantaine moeten in een hotel. Dit is te krap om begin maart te halen.

Triest nieuws

,,Dit is natuurlijk triest nieuws. We kunnen hier niets aan doen. De pandemie breekt veel plannen. Sasha is klaar voor de strijd, behoudt zijn fysieke conditie en vechtlust. Ongeacht op welke datum en waar de strijd plaatsvindt, we gaan er alleen heen voor de overwinning”, voegde Ryabinskiy toe.

Vorig jaar streden Povetkin en Whyte in de achtertuin van bokspromotor Eddie Hearn. Povetkin sloeg Whyte knock-out met een verbluffende uppercut in de vijfde ronde. Vrijwel direct na zijn verlies eiste Whyte een herkansing, die dus op 26 maart plaats zal vinden.

Bekijk ook

Zak aardappelen reden ontslag UFC’er Ottman Azaitar

Ottman Azaitar riskeerde veel voor een zak met piepers, zegt zijn manager. Azaitar werd ontslagen ...

Zo gaat YouTube ster pak slaag krijgen van MMA-kampioen (video)

Ben Askren, de voormalige ONE FC kampioen en UFC-vechter traint hard voor het aanstaande gevecht ...

Eikels: Zoontje (2) bekende UFC-vechter uit vliegtuig gezet

Cody Garbrandt, voormalig UFC-kampioen is zwaar pissed op Southwest Airlines. De vechter reisde met zijn ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page