Reden uitstel boksclash Povetkin tegen Whyte 2 bekend – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Reden uitstel boksclash Povetkin tegen Whyte 2 bekend

Reden uitstel boksclash Povetkin tegen Whyte 2 bekend

Reden uitstel bokswedstrijd Alexander Povetkin tegen Dillian Whyte 2 bekend

Alexander Povetkin en Dillian Whyte stonden gepland om op 6 maart de herkansing met elkaar aan te gaan. Echter werd afgelopen week bekend dat de wedstrijd verplaatst werd, reden onbekend tot vandaag.

World Boxing News, sprak met Povetkins promotor Andriy Ryabinskiy, deze zegt dat de reisbeperkingen het gevecht vertraagd hebben. Beide topboksers zullen nu op 26 maart de strijd met elkaar aan gaan in Gibraltar.

Whyte traint in Portugal, elke kans dat de bokser Engels grondgebied (Gibraltar. red.) binnenkomt zonder enige vorm van quarantaine, is uitgesloten. Portugal staat op de rode lijsten van 33 landen, wat betekent dat zelfs topsporters tien dagen na aankomst in quarantaine moeten in een hotel. Dit is te krap om begin maart te halen.

Triest nieuws

,,Dit is natuurlijk triest nieuws. We kunnen hier niets aan doen. De pandemie breekt veel plannen. Sasha is klaar voor de strijd, behoudt zijn fysieke conditie en vechtlust. Ongeacht op welke datum en waar de strijd plaatsvindt, we gaan er alleen heen voor de overwinning”, voegde Ryabinskiy toe.

Vorig jaar streden Povetkin en Whyte in de achtertuin van bokspromotor Eddie Hearn. Povetkin sloeg Whyte knock-out met een verbluffende uppercut in de vijfde ronde. Vrijwel direct na zijn verlies eiste Whyte een herkansing, die dus op 26 maart plaats zal vinden.

Bekijk ook

Glory pakt uit: 3 titelgevechten tijdens evenement op 17 juli

Het Glory 78 evenement op 17 Juli is er een met maar liefst 3 titelgevechten

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page