RECORD: Bare-Knuckle bokser slaat tegenstander bloedjesnel knock-out (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

RECORD: Bare-Knuckle bokser slaat tegenstander bloedjesnel knock-out (video)

RECORD: Bare-Knuckle bokser slaat tegenstander bloedjesnel knock-out (video)

Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) is een ware pionier voor de heropleving van het blote vuist boksen. Het Bare Knuckle wat bekend staat als een bloederige sport en wordt uitgevochten in een ronde boksring kan heftig overkomen.

Bloed en open wonden

Veel bloed, open wonden en vooral knock-outs markeren de sport. Het Bare Knuckle is zo aan het toenemen in populariteit dat de oprichter van BKFC, David Feldman er versteld van staat.

Echter is de groei te verklaren in het feit dat het als sport veel spektakel brengt. Zoals de wedstrijd tussen Diaz en Benedetto ook maar weer eens bewijst. Voor wie even met zijn ogen knipperde tijdens de clash tussen Diaz en Benedetto tijdens BKFC 14 was de verrassing groot.

Nog voor het luiden van de bel was uitgeklonken sloeg Diaz toe en ramde Benedetto binnen drie seconden knock-out. De video van de korte wedstrijd ging als een lopend vuurtje rond.
Social media ontplofte want dit is met recht de snelste knock-out ooit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws