Home / Nieuws / Boks Nieuws / RECORD: Bare-Knuckle bokser slaat tegenstander bloedjesnel knock-out (video)

RECORD: Bare-Knuckle bokser slaat tegenstander bloedjesnel knock-out (video)

De Bare Knuckle bokswedstrijd tussen Uly Diaz en Donelei Benedetto eindigde gisteren net zo snel als deze begon. Donelei Benedetto lag in een razendsnel tempo op het canvas.

Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) is een ware pionier voor de heropleving van het blote vuist boksen. Het Bare Knuckle wat bekend staat als een bloederige sport en wordt uitgevochten in een ronde boksring kan heftig overkomen.

Bloed en open wonden

Veel bloed, open wonden en vooral knock-outs markeren de sport. Het Bare Knuckle is zo aan het toenemen in populariteit dat de oprichter van BKFC, David Feldman er versteld van staat.

Echter is de groei te verklaren in het feit dat het als sport veel spektakel brengt. Zoals de wedstrijd tussen Diaz en Benedetto ook maar weer eens bewijst. Voor wie even met zijn ogen knipperde tijdens de clash tussen Diaz en Benedetto tijdens BKFC 14 was de verrassing groot.

Nog voor het luiden van de bel was uitgeklonken sloeg Diaz toe en ramde Benedetto binnen drie seconden knock-out. De video van de korte wedstrijd ging als een lopend vuurtje rond.
Social media ontplofte want dit is met recht de snelste knock-out ooit.

Bekijk ook

Beladen strijd: Ilias Ennahachi behoudt ONE wereldtitel in Singapore

Illias Ennahachi (midden) Illias Ennahachi verdedigde met succes zijn ONE Championship vlieggewicht titel vandaag in ...

BREAKING: Nieky Holzken treft Australische kickbokslegende op 21 april

Nieky Holzken zal op 21 april het gevecht aangaan met Muaythai legende John Wayne Parr. ...

MMA-reus Ngannou doorstaat loodzware test (video)

Francis Ngannou is een vechter om tekening mee te houden. De reus is welhaast onverslaanbaar ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page