Rapper Snoop Dogg stapt de bokswereld in: start met eigen events
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Rapper Snoop Dogg stapt de bokswereld in: start met eigen events

Rapper Snoop Dogg stapt de bokswereld in: start met eigen events

Snoop Dogg betreedt de bokswereld. Samen met Triller die de wedstrijd tussen Mike Tyson en Roy Jones Jr organiseerde. Start de rapper zijn eigen boks organisatie genaamd ‘The Fight Club’.

De 49-jarige Snoop is al jaren fan van vechtsporten en heeft daar een groot deel van uitgemaakt. Zo was hij te horen en te zien als commentator bij UFC contenter series, de talenshow van de organisatie. Ook was hij zeer nauw betrokken bij Mike Tyson vs. Roy Jones Jr.

Grote vraag naar entertainment vanuit huis

,,Tot dit weekend ging boksen over de ervaring van een kleine groep elite-individuen die het gevecht persoonlijk bijwoonden”, zei Ryan Kavanaugh mede-oprichter van The Fight Club in een persbericht. Kavanaugh is directeur van Proxima die samen met Triller het event van afgelopen zaterdag leven in Bliezen.

,,Wat we wilden creëren met het Tyson vs. Jones-evenement was een ervaring voor alle kijkers thuis. Een combinatie van de allerbeste productie en belichting en een productiekwaliteit. Die nog nooit eerder bij een gevecht was gebracht. Vandaag markeert een paradigma verschuiving. Nu Triller en Proxima’s “The Fight Club”, zich toeleggen op het leveren van eersteklas meeslepende ervaringen in het comfort vanuit huis”, aldus Kavanaugh.

Echte profs

De Fight Club volgt de professionele boksregels en biedt verschillende bronnen van entertainment. Er zulle vijf tot acht evenementen per jaar worden gehouden. Wie op deze events in de boksring te zien zullen zijn is nog niet bekend. De kans is groot dat het een mix wordt van prof boksers en bekende personen zoals YouTube sterren en influencers.

Snoop Dogg is niet alleen de mede-oprichter. De rapper zal ook de gastheer en commentator van de evenementen zijn. Naast het helpen selecteren van de vechters en muzikale acts, evenals het adviseren van de algehele productie van de serie met events.

Bekijk ook

‘Watskebeurt?’: MMA-vechter knock-out, rivaal wil op de vuist (video)

Kai Kara-France schakelde zijn rivaal, de Braziliaan Rogério Bontorin, uit in een tijdens UFC 259 ...

Verbolgen ex-UFC kampioen Petr Yan haalt uit naar opvolger

Petr Yan verloor zaterdag door zijn eigen schuld de UFC-wereldtitel aan Aljamain Sterling. De Rus ...

Super knock-out uit een wel heel onverwachte hoek (video)

What’s better – the tomahawk elbow or the referee’s save? 😳 @MarkAbelardoMMA #ONEFistsOfFury2 #WeAreONE #ONEChampionship ...