Rapartiest Sean Kingston start bokswedstrijden voor rappers Boks Nieuws
Boks Nieuws

Rapartiest Sean Kingston start bokswedstrijden voor rappers

Rapartiest Sean Kingston start bokswedstrijden voor rappers

Sean Kingston is op zoek naar mogelijkheden voor inkomsten. Zet zijn talenten verder in dan muziek. Start zijn eigen professionele boksbond voor rappers.

Naar verluidt zijn de bokswedstrijden actief voordat het NBA-seizoen in juli begint. De gevechten worden gehouden in het huis van Sean en zullen hoogstwaarschijnlijk worden uitgebreid naar boksscholen.

Samen met Triple The Mogul, een bekende manager in Hip-Hop land, creëert Kingston de Professional Rapper Boxing League (PRBL). Er zouden al verschillende rappers klaar staan om de boksring in te gaan zodra de competitie van start gaat.

Inspiratie

Kingston werd geïnspireerd om een ​​competitie te starten. Dit nadat hij begon met het organiseren van boksevenementen in zijn villa in de Hollywood Hills. Rapartiesten zoals YK Osiris en Lil TJay namen deel aan vriendschappelijke wedstrijden.

Met het succes van het hosten van evenementen kon Sean de aandacht van rijke investeerders trekken. Volgens The Blast ondersteunen verschillende vechtsportbedrijven zoals Top Rank en Zuffa LLC, de boksbond.

Succes

In een mondelinge overeenkomst zijn YK Osiris, Lil TJay en Trippie Redd een van de eerste mensen die akkoord gaan. De gevechten blijven voorlopig via Instagram Live te zien.

De rapper en Triple The Mogul hebben persoonlijk geïnvesteerd om deze droom waar te maken. Ze hebben beiden $ 10 miljoen ter beschikking gesteld. Tot nu toe is bijna $ 50 miljoen opgehaald voor PRBL in totale donaties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws