RACISME? Zwarte bokskampioen zegt nooit te verliezen van een blanke Nieuws
Nieuws

RACISME? Zwarte bokskampioen zegt nooit te verliezen van een blanke

RACISME? Zwarte bokskampioen zegt nooit te verliezen van een blanke
RACISME? Zwarte bokskampioen zegt nooit te verliezen van een blanke

WBC Lichtgewicht kampioen Devin Haney wordt beschuldigd van racistische uitspraken.

Devin Haney hield zich niet in over WBC kampioen Vasiliy Lomachenko tijdens een live interview op YouTube. Dit leidde er toe dat boze boks fans Haney voor racist uitmaakten.

Maakt me geen moer uit

"Ik kan je dit vertellen ik zal nooit van een blanke jongen in mijn leven verliezen", zei Haney woensdag tijdens een chat van een uur op het YouTube-kanaal van 78SPORTSTV. "Het kan me niet schelen wat iemand hiervan denkt. "

"Geen blanke jongen kan me verslaan, het kan me niet schelen, op welke dag van de week dan ook. Ik vecht 10 keer tegen een blanke jongen, ik ga hem 10 keer verslaan. " Haney reageerde op een fan die vroeg of de bokser een einde kon maken aan de ongeslagen status van Lomachenko.

Geen slechte bedoelingen

De uitspraken van Haney kwamen niet goed binnen in de bokswereld, toch nemen een aantal noteren zoals Ryan Garica het voor hem op; "We moeten iedereen van elke ras respecteren en kijken wie de beste man is", zei Garcia.

"Ik respecteer Devin Haney en ik denk dat hij niet met racistische bedoelingen sprak. Laten we elkaar allemaal respecteren voor de liefde voor de sport. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws