PROMOTOR PISSED: Fury werkte niet mee om gevecht met Joshua te redden – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / PROMOTOR PISSED: Fury werkte niet mee om gevecht met Joshua te redden

PROMOTOR PISSED: Fury werkte niet mee om gevecht met Joshua te redden

Eddie Hearn is boos en zegt dat Team Fury nooit heeft geprobeerd het Joshua gevecht te redden. Joshua’s promotor Hearn is gelooft niet, dat Team Fury niet eens heeft geprobeerd Deontay Wilder een stap opzij te bieden, in een poging om het mega gevecht met Joshua op 14 augustus te redden.

Hearn zegt dat hij zich afvraagt ​​of het team van Fury ooit echt het gevecht met IBF, WBA, WBO-zwaargewichtkampioen Joshua in de eerste plaats wilde hebben, omdat ze geen poging deden om het te redden.

Heran begrijpt niet waarom Team Fury geen poging deed om een ​​stap opzij te vinden waar Wilder mee zou hebben ingestemd. Het gedrag van Fury sinds het verlies van het Joshua-gevecht lijkt Hearn ook vreemd, aangezien hij geen tekenen van teleurstelling vertoont.

Niet te geloven

Nu Fury het Joshua-gevecht verliest, betekent dit dat de $ 80 miljoen uitbetalingen die hij zou hebben ontvangen, nu verdwenen zijn. In plaats daarvan krijgt Fury misschien $ 20 miljoen om tegen Wilder te vechten in een trilogiewedstrijd op 24 juli in een gevecht dat voor hem riskant zal zijn.

Volgens Hearn is het niet logisch dat Fury wegloopt van de enorme betaaldag tegen Joshua. Als Fury Wilder een stap van $ 20 miljoen had betaald naast zijn portemonnee van $ 80 miljoen, zou hij nog steeds $ 60 miljoen hebben, wat aanzienlijk meer is dan de $ 20 miljoen die hij op 24 juli voor de Deontay-trilogie krijgt.

Bekijk ook

Conor McGregor uitgedaagd voor wedstrijd door bokskampioen

Julio Cesar Chavez Jr, moet de boksring nog in dit weekend tegen UFC-legende Anderson Silva, ...

Ex-Glory Kickbokser Robbie Hageman maakt rentree: ‘Hersentumor kreeg mij niet klein’

Robbie Hageman werd twee en een half jaar geleden getroffen door een hersentumor,

UFC’s ‘Baddest Motherfucker’ Jorge Masvidal: ‘Ik kom iemand afmaken’

Jorge Masvidal, de UFC Baddest Motherfucker titelhouder wil in de tweede helft van 2021 terugkeren naar de UFC-Octagon.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page