Primeur: 4 Influencers boksen op 1 avond tegen elkaar
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Primeur: 4 Influencers boksen op 1 avond tegen elkaar

Primeur: 4 Influencers boksen op 1 avond tegen elkaar

Boxing Influencers, de organisatie van vechtlegende Melvin Manhoef komt met een primeur. Op 31 oktober staan er een aantal influencers in de boksring. Ook zanger/acteur Charly Luske zal te zien zijn.

Alhoewel evenementen zoals Boxing Influencers vaak bekritiseerd worden door de boksfans, zijn deze populair. De influencers die te zien zijn trainen dan ook veelal onder professionele begeleiding. Er is een markt voor, vooral in het buitenland in ons land is Boxing Influencers bij uitstek de enige die het gedegen aanpakt.

Bekende Influencers

Het aankomende evenement eind oktober heeft een aantal bekende namen op het programma en deze keer is er een primeur. Er is namelijk een toernooi bestaande uit vier influencers, waarbij deze twee keer de ring in gaan op één avond. Mister fitness Henny Seroeyen, reality sterren Jaimy Dorenbosch, Merijn Murk en Sidney Bout zullen de strijd aangaan.

Ook Charly Luske staat geboekt maar heeft nog geen tegenstander. De organisatie is er klaar voor en verklaart: ,,Voor het eerst nemen 4 Influencers het op 1 avond tegen elkaar op. Om uit te maken wie de allereerste Boxing Infuencers Tournament Champion wordt. Wie wint 2 wedstrijden op 1 avond en wordt Kampioen? Het evenement wordt uitgezonden door Spike TV.

Bekijk ook

Rico rivaal staat op! ‘Glory, teken deze kickbokser’ (video)

Rico Verhoeven vocht afgelopen weekend een monster gevecht uit met Jamal Ben Saddik.

UFC’er Costa geeft blessure de schuld voor missen gewicht

Paulo Costa vs Marvin Vettori is misschien wel het grootste verhaal dat uit UFC Vegas 41 dit weekend kwam.

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page