Primeur: 4 Influencers boksen op 1 avond tegen elkaar Boks Nieuws
Boks Nieuws

Primeur: 4 Influencers boksen op 1 avond tegen elkaar

Primeur: 4 Influencers boksen op 1 avond tegen elkaar

Boxing Influencers, de organisatie van vechtlegende Melvin Manhoef komt met een primeur. Op 31 oktober staan er een aantal influencers in de boksring. Ook zanger/acteur Charly Luske zal te zien zijn.

Alhoewel evenementen zoals Boxing Influencers vaak bekritiseerd worden door de boksfans, zijn deze populair. De influencers die te zien zijn trainen dan ook veelal onder professionele begeleiding. Er is een markt voor, vooral in het buitenland in ons land is Boxing Influencers bij uitstek de enige die het gedegen aanpakt.

Bekende Influencers

Het aankomende evenement eind oktober heeft een aantal bekende namen op het programma en deze keer is er een primeur. Er is namelijk een toernooi bestaande uit vier influencers, waarbij deze twee keer de ring in gaan op één avond. Mister fitness Henny Seroeyen, reality sterren Jaimy Dorenbosch, Merijn Murk en Sidney Bout zullen de strijd aangaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws