'Precies een jaar geleden deed ik wat ik zou doen, slopen' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Precies een jaar geleden deed ik wat ik zou doen, slopen' (video)

'Precies een jaar geleden deed ik wat ik zou doen, slopen' (video)
'Precies een jaar geleden deed ik wat ik zou doen, slopen' (video)

Tyson Fury zei precies een jaar geleden dat hij Deontay Wilder zou slopen in hun herkansing wedstrijd. En dar was geen woord va gelogen. Vandaag haalt de bokskampioen de herinnering nog eens op.

,,Een jaar geleden deed ik precies wat ik zei dat ik zou doen met de grote opschepper, Deontay", schrijft Fury op social media. Het gevecht tussen Fury en Wilder was een herkansing van een gevecht dat eindigde in een gelijkspel.

Nog een keer

De herkansing ging anders, Fury won doordat het team van Wilder de handdoek in de ring gooide. Dit nadat de Brit, wilder een flink pak slaag heeft gegeven.

Een derde gevecht werd verwacht tussen Fury en Wilder. Echter lijkt het er niet meer van te komen. Maar Fury kijkt met plezier terug op zijn overwinning vorig jaar.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/beruchte-neonazi-vyacheslav-datsik-slaat-tegenstander-de-ring-uit-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws