Pijnlijk! Tepelpiercing bokser zorgt voor ellende in de ring (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Pijnlijk! Tepelpiercing bokser zorgt voor ellende in de ring (video)

Pijnlijk! Tepelpiercing bokser zorgt voor ellende in de ring (video)

Javier Torres leed flink wat pijn voordat er een klap werd uitgedeeld. De in de VS gevestigde Puerto Ricaanse weltergewicht bokser moest zijn tepelpiercing verwijderen maar dat ging niet van harte.

Het debuut van de weltergewicht bokser werd kort uitgesteld vanwege een martelende tepelpiercing verwijdering. Torres kreeg een flinke schok nadat hem was verteld zijn tepelpiercing te verwijderen voordat hij zijn profdebuut mocht maken.

Eruit dat ding

Torres had hulp nodig in de kleedkamer om de staafpiercing uit zijn tepel te halen en vond het allemaal ondraaglijk. Torres te zien terwijl hij ineenkrimpt terwijl de piercing uit zijn lichaam werd verwijderd. Nadat de procedure was voltooid, mocht Torres de ring dan eindelijk betreden in Castleton, Windham, New Hampshire.

Hij nam deel aan het Thanksgiving Eve Boxing Spectacular, gepromoot door Boston Boxing. Het jaarlijkse evenement was voor het vijfde achtereenvolgende jaar volledig uitverkocht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws