Paniek onder fans over bizar slechte bokstechniek MMA-kampioen (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Paniek onder fans over bizar slechte bokstechniek MMA-kampioen (video)

Paniek onder fans over bizar slechte bokstechniek MMA-kampioen (video)

Ben Askren jaagt zijn fans angst aan. Niet om het uiterlijk van de krullebol, maar zijn belabberde bokstechniek. Askren gaat binnenkort de boksring in tegen YouTube ster Jake Paul. Maar zijn fans lijken niet zeker of hij zal winnen.

MMA-kampioen Askren heeft nog nooit professioneel gebokst, hoewel hij na zijn ongelooflijk succesvolle worstelcarrière wel wereldtitels behaalde met zowel Bellator als ONE Fighting Championship.

Ondanks zijn ervaring in de kooi, zijn er mensen die vrezen dat de 36-jarige misschien opgewassen is tegen een YouTube-ster met slechts drie ronden professionele bokservaring achter de rug.

Slappe bokszak

Paul schakelde de voormalige NBA-ster Nate Robinson in november uit en traint zelfs met UFC-ster Jorge Masvidal. Die Askren in 2019 in vijf seconden knock-out sloeg.

In een video wilde Askren laten zien hoe goed hij kan boksen. De Amerikaan gaat los op een bokszak met een heuse foto van Paul er op. Dit schokte zijn fans. Die niet onder de indruk waren. Wij willen geen waarde oordeel geven dus oordeel vooral zelf of Askren een kans maakt tegen Paul.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/fikse-straffen-en-boetes-voor-knokpartij-tijdens-mma-evenement/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws