Paniek onder fans over bizar slechte bokstechniek MMA-kampioen (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Paniek onder fans over bizar slechte bokstechniek MMA-kampioen (video)

Paniek onder fans over bizar slechte bokstechniek MMA-kampioen (video)

Ben Askren jaagt zijn fans angst aan. Niet om het uiterlijk van de krullebol, maar zijn belabberde bokstechniek. Askren gaat binnenkort de boksring in tegen YouTube ster Jake Paul. Maar zijn fans lijken niet zeker of hij zal winnen.

MMA-kampioen Askren heeft nog nooit professioneel gebokst, hoewel hij na zijn ongelooflijk succesvolle worstelcarrière wel wereldtitels behaalde met zowel Bellator als ONE Fighting Championship.

Ondanks zijn ervaring in de kooi, zijn er mensen die vrezen dat de 36-jarige misschien opgewassen is tegen een YouTube-ster met slechts drie ronden professionele bokservaring achter de rug.

Slappe bokszak

Paul schakelde de voormalige NBA-ster Nate Robinson in november uit en traint zelfs met UFC-ster Jorge Masvidal. Die Askren in 2019 in vijf seconden knock-out sloeg.

In een video wilde Askren laten zien hoe goed hij kan boksen. De Amerikaan gaat los op een bokszak met een heuse foto van Paul er op. Dit schokte zijn fans. Die niet onder de indruk waren. Wij willen geen waarde oordeel geven dus oordeel vooral zelf of Askren een kans maakt tegen Paul.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page