PANIEK: Geruchten afgeschoten niet doorgaan Fury vs Wilder 3 Boks Nieuws
Boks Nieuws

PANIEK: Geruchten afgeschoten niet doorgaan Fury vs Wilder 3

PANIEK: Geruchten afgeschoten niet doorgaan Fury vs Wilder 3
PANIEK: Geruchten afgeschoten niet doorgaan Fury vs Wilder 3

Er was zaterdag flink wat paniek ontstaan onder fans dat het trilogie gevecht tussen Tyson Fury en Deontay Wilder niet door zou gaan.

De paniek ontstond toen het Engelse dagblad The Daily Mail melde dat het gevecht was afgelast, wat later bevestigd werd door Talksport. De koppen van de beide mediabedrijven deden de fans schudden in hun tuig.

"Tyson Fury vs Deontay Wilder 3 gaat. iet door: Anthony Joshua staat klaar om het op te nemen tegen ‘Fury’ in 2021 op Wembley met ‘Wilders rematch clausule die bijna verloopt, " aldus Talksport. Later werden de geruchten ontkracht door onder andere Shelly Finkel, Wilder’s co-manager.

Ik vecht klaar uit

Finkel sprak met de website van World Boxing News en hij zei dat berichten over het verlopen van het contract "gewoon niet waar" zijn. Dus wat moeten we geloven? Wilder kampt met een geblesseerde bicep en kan al een tijd niet trainen. Wilder zei dat het zijn hoop is om voor het einde van dit jaar opnieuw te vechten.

"Herstel verloopt goed, ik ben in therapie. Ik heb hem uiteindelijk geblesseerd tijdens mijn laatste gevecht, ”zei Wilder. “Maar alles gaat er prima mee. "Ik concentreer me op herstel, mezelf weer volledig gezond maken. " Het is nu allemaal nogal verwarrend. Zal Wilder mogelijk voor het einde van het jaar in staat zijn om te vechten?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws