Pak slaag! Snelle scheids redt bokster van 'KO' | video Boks Nieuws
Boks Nieuws

Pak slaag! Snelle scheids redt bokster van 'KO' | video

Pak slaag! Snelle scheids redt bokster van 'KO' | video

Jamie Mitchell versloeg Carly Skelly binnen in vier ronden om WBA-titel in bezit te houden afgelopen nacht in Footprint Center in Phoenix, Arizona.

Bokskampioen Mitchell blijft groeien op een leeftijd waarop de meeste vechters ofwel afbouwen of veel te lang blijven voor hun eigen bestwil. Op weg naar een knock-out in de vierde ronde scoorde Mitchell twee knockdowns op Skelly.

Erger voorkomen

Mitchell met de toepasselijke bijnaam 'Miracle' genoot van de eerste verdediging van haar WBA-bantamgewicht titel in grootse stijl. De tot gisteren ongeslagen Skelly liep op 1:30 van ronde vier tegen de brute vuisten van de kampioen aan.

Al wankelend op haar benen besloot scheidsrechter Wes Melton dat het genoeg was en redde Skelly van een pak slaag. "Ik word alleen maar beter", verklaarde Mitchell na het gevecht. "Ik heb nog steeds het gevoel dat iedereen KO gaat door mijn vaardigheden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws