Paige VanZant gaat weer blote vuist boksen: In actie tijdens BKFC Londen Boks Nieuws
Boks Nieuws

Paige VanZant gaat weer blote vuist boksen: In actie tijdens BKFC Londen

Paige VanZant gaat weer blote vuist boksen: In actie tijdens BKFC Londen

Paige VanZant is toegevoegd aan de line-up voor het komende BKFC London-evenement. Deze vindt plaats in de OVO Wembley Arena, Londen, Engeland op zaterdag 20 augustus.

Het nieuws werd deze week bevestigd door BKFC President en CEO David Feldman tijdens zijn bezoek aan Londen. Op dinsdag was hij voorzitter van een kick-off persconferentie om het evenement in Londen officieel te lanceren. Dit wordt het allereerste BKFC evenement in Europa. Nederland zou ook een BKFC event hosten, echter kwam dit niet rond doordat de boksbond geen capaciteit had.

Eerste keer

,,Paige VanZant wordt een van de headliners van de avond op dit evenement. Paige VanZant zal haar derde trip naar de vierkante cirkel maken in de Wembley Arena”, onthulde Feldman. Het zal de eerste keer zijn dat VanZant vecht in Engeland. Haar toevoeging zal haar grote Britse fanbase in verrukking brengen.

De UFC-veteraan, model en danseres is een van de meest populaire vrouwelijke atleten ter wereld. VanZant is regelmatig aanwezig in de Britse media. Haar laatste gevecht een groot verlies was voor haar oude rivaal Rachel Ostovich in juli vorig jaar. Het nieuws over haar tegenstander voor het gevecht van 20 augustus in Londen zal in de nabije toekomst bekend worden gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws