Deze Sexy vechters gaan elkaar te lijf in Bare Knuckle wedstrijd (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Deze Sexy vechters gaan elkaar te lijf in Bare Knuckle wedstrijd (video)

Deze Sexy vechters gaan elkaar te lijf in Bare Knuckle wedstrijd (video)

Paige VanZant maakt 5 februari haar debuut in het Bare Knuckle boksen tegen Britain Hart. De twee modelvechters zullen met de blotevuist de strijd met elkaar aangaan bij BKFC.

BKFC-president David Feldman vertelde eerder dat hij zich op 5 februari richtte voor het debuut van VanZant. Hart was een van de leidende kandidaten voor het gevecht.

VanZant gaat over naar boksen met blote vuist na een MMA-carrière van 13 gevechten. Waaronder negen in de UFC. Na drie verliezen in vier wedstrijden van 2016 tot 2020 verliet VanZant de UFC om elders naar uitdagingen te zoeken.

Veteraan

Hart is een veteraan bij BKFC met drie eerdere optredens in de organisatie, waaronder een recente TKO-overwinning op Randine Elkholm. Ze heeft ook te maken gehad met BKFC-veteranen Bec Rawlings en Christine Ferea in eerdere gevechten.

BKFC 16 vindt plaats tijdens het Super Bowl-weekend in Tampa, Florida, en de locatie is nog niet vastgesteld. Het event van 5 februari wordt bekroond door VanZant vs. Hart.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/bare-knuckle-bokser-dreigthoudt-de-lijkzak-maar-gereed/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws