Deze Sexy vechters gaan elkaar te lijf in Bare Knuckle wedstrijd (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Deze Sexy vechters gaan elkaar te lijf in Bare Knuckle wedstrijd (video)

Deze Sexy vechters gaan elkaar te lijf in Bare Knuckle wedstrijd (video)

Paige VanZant maakt Bare Knuckle debuut op 5 februari tegen Britain Hart
Paige VanZant (links) en Britain Hart (rechts) Fotos: Instagram

Paige VanZant maakt 5 februari haar debuut in het Bare Knuckle boksen tegen Britain Hart. De twee modelvechters zullen met de blotevuist de strijd met elkaar aangaan bij BKFC.

BKFC-president David Feldman vertelde eerder dat hij zich op 5 februari richtte voor het debuut van VanZant. Hart was een van de leidende kandidaten voor het gevecht.

VanZant gaat over naar boksen met blote vuist na een MMA-carrière van 13 gevechten. Waaronder negen in de UFC. Na drie verliezen in vier wedstrijden van 2016 tot 2020 verliet VanZant de UFC om elders naar uitdagingen te zoeken.

Veteraan

Hart is een veteraan bij BKFC met drie eerdere optredens in de organisatie, waaronder een recente TKO-overwinning op Randine Elkholm. Ze heeft ook te maken gehad met BKFC-veteranen Bec Rawlings en Christine Ferea in eerdere gevechten.

BKFC 16 vindt plaats tijdens het Super Bowl-weekend in Tampa, Florida, en de locatie is nog niet vastgesteld. Het event van 5 februari wordt bekroond door VanZant vs. Hart.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page