Pacquiao over McGregor! 'Ik vecht alleen tegen de beste' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Pacquiao over McGregor! 'Ik vecht alleen tegen de beste'

Pacquiao over McGregor! 'Ik vecht alleen tegen de beste'

Manny Pacquiao heeft 'geen interesse' in Conor McGregor, 'wil vechten tegen de beste vechters die er zijn'. Ook topcoach Freddie Roach verwacht niet snel Manny Pacquiao vs. Conor McGregor te zien.

Bokslegende Pacquiao's laatste optreden in de ring was een split decision overwinning op Keith Thurman in juli 2019. Daarvoor versloeg de 42-jarige Adrien Broner en Lucas Matthysse. Al snel kwam McGregor ter sprake als een opponent voor Pacquiao, maar dat ziet de Filippijn niet zitten.

,,Manny heeft geen interesse in het vechten tegen een MMA-vechter", zegt Roach. ,,Hij wil vechten tegen de beste boksers die er zijn." De ervaren coach maakt duidelijk dat Pacquiao grotere en betere kansen ziet dan vechten met de voormalige UFC-kampioen.

Alleen de besten

,,Het wordt geen man uit een andere sport. Manny en Georges St-Pierre zijn vrienden, enzovoort, maar de sporten passen gewoon niet goed bij elkaar. Ik wil goed boksen zien en dat krijg je met Manny Pacquiao. Hij heeft altijd gevochten tegen de beste die er is", aldus Roach.

,,Als hij Manny niet meer op dat niveau kan boksen, dan wil hij niet boksen", vervolgde hij. ,,Hij gaat met pensioen en wordt hopelijk president van zijn land. Als er hierna nog een gevecht komt, zal het niet McGregor zijn, maar een van de beste jongens die er zijn. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws