Home / Nieuws / Boks Nieuws / Pacquiao: ‘Ik wil $ 40 miljoen anders boks ik niet’

Pacquiao: ‘Ik wil $ 40 miljoen anders boks ik niet’

Pacquiao: 'Ik wil $ 40 miljoen om te boksen tegen Crawford'

Manny Pacquiao, bijna 43 jaar oud, werd onlangs ontdaan van zijn WBA-titel als weltergewicht vanwege inactiviteit. Volgens Pacquiao, wereldkampioen in acht divisies, is hij klaar om te vechten tegen iedereen met een wereldtitel.

De Filipijnse superster is sinds juli 2019 uit de ring, toen hij won van Keith Thurman om de WBA-titel te veroveren in het MGM Grand in Las Vegas. Pacquiao beweert dat hij met de CEO van Top Rank, Bob Arum. Sprak over de mogelijkheid om tegen Terence Crawford te boksen om de World Boxing (WBO) titel.

Grote som geld

Pacquiao wil echter een flinke som geld voor het gevecht. ,,Ik vecht graag tegen iemand die een titel heeft”, zei Pacquiao tegen Daily Tribune. ,,We hebben Bob verteld dat ik $ 40 miljoen wil en Crawford $ 10 miljoen. Ik zal met iedereen vechten. Je kent me, ik ga geen enkele uitdaging uit de weg. Kom maar op! “

Pacquiao zegt dat hij ook bereid is om het op te nemen tegen WBC, IBF-kampioen weltergewicht Errol Spence. En vier divisiekampioen Mikey Garcia werd een andere naam genoemd als mogelijke tegenstander.

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page