Pacquiao: 'Ik wil $ 40 miljoen anders boks ik niet' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Pacquiao: 'Ik wil $ 40 miljoen anders boks ik niet'

Pacquiao: 'Ik wil $ 40 miljoen anders boks ik niet'

Manny Pacquiao, bijna 43 jaar oud, werd onlangs ontdaan van zijn WBA-titel als weltergewicht vanwege inactiviteit. Volgens Pacquiao, wereldkampioen in acht divisies, is hij klaar om te vechten tegen iedereen met een wereldtitel.

De Filipijnse superster is sinds juli 2019 uit de ring, toen hij won van Keith Thurman om de WBA-titel te veroveren in het MGM Grand in Las Vegas. Pacquiao beweert dat hij met de CEO van Top Rank, Bob Arum. Sprak over de mogelijkheid om tegen Terence Crawford te boksen om de World Boxing (WBO) titel.

Grote som geld

Pacquiao wil echter een flinke som geld voor het gevecht. ,,Ik vecht graag tegen iemand die een titel heeft", zei Pacquiao tegen Daily Tribune. ,,We hebben Bob verteld dat ik $ 40 miljoen wil en Crawford $ 10 miljoen. Ik zal met iedereen vechten. Je kent me, ik ga geen enkele uitdaging uit de weg. Kom maar op! "

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/boks-nieuws/grote-schok-bokskampioen-knock-out-tegen-onbekende-mexicaan-video/

Pacquiao zegt dat hij ook bereid is om het op te nemen tegen WBC, IBF-kampioen weltergewicht Errol Spence. En vier divisiekampioen Mikey Garcia werd een andere naam genoemd als mogelijke tegenstander.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws