Pacquiao: ‘Ik wil $ 40 miljoen anders boks ik niet’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Pacquiao: ‘Ik wil $ 40 miljoen anders boks ik niet’

Pacquiao: ‘Ik wil $ 40 miljoen anders boks ik niet’

Pacquiao: 'Ik wil $ 40 miljoen om te boksen tegen Crawford'

Manny Pacquiao, bijna 43 jaar oud, werd onlangs ontdaan van zijn WBA-titel als weltergewicht vanwege inactiviteit. Volgens Pacquiao, wereldkampioen in acht divisies, is hij klaar om te vechten tegen iedereen met een wereldtitel.

De Filipijnse superster is sinds juli 2019 uit de ring, toen hij won van Keith Thurman om de WBA-titel te veroveren in het MGM Grand in Las Vegas. Pacquiao beweert dat hij met de CEO van Top Rank, Bob Arum. Sprak over de mogelijkheid om tegen Terence Crawford te boksen om de World Boxing (WBO) titel.

Grote som geld

Pacquiao wil echter een flinke som geld voor het gevecht. ,,Ik vecht graag tegen iemand die een titel heeft”, zei Pacquiao tegen Daily Tribune. ,,We hebben Bob verteld dat ik $ 40 miljoen wil en Crawford $ 10 miljoen. Ik zal met iedereen vechten. Je kent me, ik ga geen enkele uitdaging uit de weg. Kom maar op! “

Pacquiao zegt dat hij ook bereid is om het op te nemen tegen WBC, IBF-kampioen weltergewicht Errol Spence. En vier divisiekampioen Mikey Garcia werd een andere naam genoemd als mogelijke tegenstander.

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page