Pacquiao doneert geld bokswedstrijd met McGregor aan COVID-19 slachtoffers – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Pacquiao doneert geld bokswedstrijd met McGregor aan COVID-19 slachtoffers

Pacquiao doneert geld bokswedstrijd met McGregor aan COVID-19 slachtoffers

Pacquiao doneert geld bokswedstrijd met McGregor aan COVID-19 slachtoffers

Bokskampioen Manny Pacquiao zal volgend jaar vechten tegen de Ierse UFC ster Conor McGregor. Een groot deel van zijn inkomsten gaan naar COVID-19-slachtoffers

“In het belang van alle Filipijnse Covid-19-slachtoffers zal Manny Pacquiao volgend jaar vechten tegen UFC-superster Conor McGregor. Het grote deel van zijn inkomsten gaat naar mensen in de Filipijnen. Die door de pandemie worden getroffen, ”zei speciale assistent Jayke Joson zaterdag.

“Maar onze geliefde senator wil niet over boksen praten, aangezien we midden in de pandemie zitten. En dit is niet het juiste moment ervoor. Zijn belangrijkste focus op dit moment is om hier en daar te helpen. Hulp, onderdak, geld en voedsel te bieden, naast andere benodigdheden, ”voegde hij eraan toe.

Geld voor het goede doel

Sean Gibbons, president van Manny Pacquiao Promotions, vertelde AFP vrijdag in een e-mail. Dat een gevecht tussen de bokslegende en Ierse UFC ster McGregor een “geweldig wereldwijd evenement” zou worden.

“Het is bevestigd dat de onderhandelingen tussen het kamp van senator Pacquiao en McGregor nu op gang komen. Nogmaals, zoals onze senator Pacquiao zegt. Al zijn gevechten zijn toegewijd aan het welzijn en de eenheid van alle Filippino’s, inclusief deze, “voegde hij eraan toe. Er is nog geen exacte datum vastgesteld voor het gevecht.

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page