Pacquiao doneert geld bokswedstrijd met McGregor aan COVID-19 slachtoffers Boks Nieuws
Boks Nieuws

Pacquiao doneert geld bokswedstrijd met McGregor aan COVID-19 slachtoffers

Pacquiao doneert geld bokswedstrijd met McGregor aan COVID-19 slachtoffers
Pacquiao doneert geld bokswedstrijd met McGregor aan COVID-19 slachtoffers

Bokskampioen Manny Pacquiao zal volgend jaar vechten tegen de Ierse UFC ster Conor McGregor. Een groot deel van zijn inkomsten gaan naar COVID-19-slachtoffers

“In het belang van alle Filipijnse Covid-19-slachtoffers zal Manny Pacquiao volgend jaar vechten tegen UFC-superster Conor McGregor. Het grote deel van zijn inkomsten gaat naar mensen in de Filipijnen. Die door de pandemie worden getroffen, ”zei speciale assistent Jayke Joson zaterdag.

"Maar onze geliefde senator wil niet over boksen praten, aangezien we midden in de pandemie zitten. En dit is niet het juiste moment ervoor. Zijn belangrijkste focus op dit moment is om hier en daar te helpen. Hulp, onderdak, geld en voedsel te bieden, naast andere benodigdheden, ”voegde hij eraan toe.

Geld voor het goede doel

Sean Gibbons, president van Manny Pacquiao Promotions, vertelde AFP vrijdag in een e-mail. Dat een gevecht tussen de bokslegende en Ierse UFC ster McGregor een "geweldig wereldwijd evenement" zou worden.

“Het is bevestigd dat de onderhandelingen tussen het kamp van senator Pacquiao en McGregor nu op gang komen. Nogmaals, zoals onze senator Pacquiao zegt. Al zijn gevechten zijn toegewijd aan het welzijn en de eenheid van alle Filippino's, inclusief deze, "voegde hij eraan toe. Er is nog geen exacte datum vastgesteld voor het gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws