Home / Nieuws / Boks Nieuws / Pacquiao: ‘Demo gevecht met Mayweather, niks ervan we gaan voor echt’

Pacquiao: ‘Demo gevecht met Mayweather, niks ervan we gaan voor echt’

Pacquiao: 'Demo gevecht met Mayweather, niks ervan we gaan voor echt

Eerder melden wij al dat Floyd Mayweather een rematch aankondigde tegen Manny Pacquiao.

Het gevecht zou een demo versie worden zodat een eventuele uitkomst bieden boksers hun record niet zou schaden. Echter ziet Pacquiao dit niet zo zitten en vindt dat als er gebokst wordt het echt moet zijn.

Voor het eggie

Hij zegt hier dan ook over: “Waarom een demo gevecht? Als we vechten moet het echt zijn, daar komt het publiek tenslotte voor. ” Het lijkt duidelijk, of er komt een echte bokswedstrijd anders hapt Pacquiao niet toe. Hoe Mayweather hier tegenover staat laat zich raden.

Mayweather is voorstander van demo partijen, zo vocht hij tegen de Japanse kickboks grootheid Tenshin in een demo bokswedstrijd op 31 december 2018. Mayweather schakelde de Japanner uit via TKO in de eerste ronde en stak voor een paar minuten werk een aantal miljoenen in zijn zak.

Bekijk ook

Bokswereld ‘knock-out’ na dood vier jonge boksers

De recente dood van vier jonge boksers schokt de internationale bokswereld.

zijn zwaarste gevecht op weltergewicht

Bokser Errol Spence Jr aangeklaagd na veroorzaken ongeluk

Errol Spence Jr mag dan wel zonder ernstige kleerscheuren uit zijn auto ongeluk zijn gekomen, toch wordt de bokser aangeklaagd wegens rijden onder invloed.

Broer bokser Claressa Shields beschuldigd van mishandeling trainer

Er is een aanklacht ingediend tegen de broer van bokser Claressa Shields in verband met een aanval op de trainer van Ivana Habazin vóór de weging van hun gevecht.