Oud-topbokser Rudi Lubbers komt terug naar Nederland Nieuws
Nieuws

Oud-topbokser Rudi Lubbers komt terug naar Nederland

Oud-topbokser Rudi Lubbers komt terug naar Nederland
Oud-topbokser Rudi Lubbers komt terug naar Nederland

De voormalige topbokser Rudi Lubbers die onder erbarmelijke omstandigheden in Bulgarije leeft, komt op korte termijn terug naar Nederland.

Voor Lubbers weer een actie opgestart om geld in te zamelen nadat gebleken was dat hij in Bulgarije de strenge winter hoogstwaarschijnlijk niet zou overleven.

Lubbers en zijn vrouw Ria leven in een oude tochtige bestelwagen omringd door twintig zwerfhonden. Lubbers echtgenote werd met spoed in het ziekenhuis opgenomen nadat bleek dat zij uitgeput was.

Groot bedrag

Oud-wielrenner Rini Wagtmans startte een crowdfunding actie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het stel. Er werd al een groot bedrag opgehaald en gisteren stond de teller op ruim €22.000.

LEES OOK: Veel geld opgehaald voor Rudi Lubbers

Nu komt Lubber dus terug naar Nederland, Wagtmans zegt hierover; "Ik ben samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken bezig een noodpaspoort voor Rudi te regelen. "

Geen datum bekend

"Zodra hij die van het Nederlandse consulaat in Bulgarije heeft ontvangen, komt hij samen met zijn zoon Marco terug naar Nederland. Wanneer dat precies is, weet ik nog niet."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws