Oud-rivaal waarschuwt Mike Tyson:'Doe het niet' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Oud-rivaal waarschuwt Mike Tyson:'Doe het niet'

Oud-rivaal waarschuwt Mike Tyson:'Doe het niet'

Mike Tyson moet Evander Holyfield ontwijken en 'slapende honden laten liggen', benadrukt oud-rivaal George Foreman.

Oud-bokser George Foreman heeft Mike Tyson geadviseerd om zijn plannen voor een trilogiegevecht met Evander Holyfield in de koelkast te zetten. Tyson, 54, keerde in november terug naar de ring en ging de strijd aan met Roy Jones Jr, 52.

Vervolgens zette Tyson zijn zinnen op wraak tegen Holyfield. De nu 58-jarige Tyson werd in 1996 knock-out geslagen voordat hun wedstrijd van 1997 in chaos eindigde. Waarbij Tyson werd gediskwalificeerd omdat hij in het oor van zijn rivaal beet.

Laat het gaan

Holyfield onthulde dat zijn team 'met Mike's management praat', maar Foreman staat niet achter het gevecht. ,,Bij deze moet Mike slapende honden laten liggen', zei Foreman op Twitter.

Foreman, nu 72, maakte zijn eigen comeback. Toen hij terugkeerde na 10 jaar afwezigheid in 1987. Op 45-jarige leeftijd werd Foreman vervolgens de oudste zwaargewichtkampioen aller tijden en versloeg de 26-jarige Michael Moorer.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kampioen-ryan-garcia-ruilt-op-26-jarige-leeftijd-boksen-in-voor-mma-vechten/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws